Inna, milioane de vizualizări în mai puţin de o lună!

Apropo.ro / 06.01.2015, 10:28
Inna, milioane de vizualizări în mai puţin de o lună!
Semne bune anul are pentru Inna. Cel mai recent single al său, “Diggy Down”, a reuşit să adune 5 milioane de vizualizări pe YouTube în doar trei săptămâni de la lansare, fanii săi din lumea întreagă apăsând butonul de repeat până la refuz.

Inna dă tonul şi la cele mai mari posturi de radio şi TV comerciale, acolo unde este într-o continuă urcare ţintind locul 1, că de fiecare dată. În plus, în clasamentul întocmit de Shazam, artistă a trecut pragul topului 10, mii de oameni fiind curioşi să afle cine se afla în spatele ritmurilor incitante.

Succesul Innei se extinde deja şi în alte ţări, artistă poziţionându-se pe primele locuri în topurile din afară României. Reacţiile pozitive de care s-a bucurat piesa o confirmă încă o dată pe Inna ca fiind cea mai prolifica artistă românca în plan internaţional.



„Diggy Down” este primul single extras de pe albumul pe care Inna îl pregăteşte intens, o colecţie de hituri ce urmează a fi lansată în anul ce tocmai a început. Aşa cum ne-a obişnuit artista până acum, materialul va include colaborări interesante cu artişti de calibru internaţional.