Inna, pe coperta unei reviste mexicane

De: Cătălina Matei / 08.08.2014, 11:06
Inna, pe coperta unei reviste mexicane
Se pare că românca a cucerit Mexicul definitiv şi irevocabil, căci artista a ajuns să aibă mai mulţi fani în America Latină decât în România. Inna a apărut pe coperta revistei „Telehit”, ediţia din luna august, şi le-a sucit minţile cu un pictorial extrem de fierbinte.

Inna are milioane de fani în Mexic, unde a susţinut până acum numeroase concerte. Anul trecut, de exemplu, a reuşit să încingă atmosfera la Premiile Telehit acordate de publicaţia cu acelaşi nume, una dintre cele mai citite reviste din America Latină.

Acolo, românca a susţinut un recital de zile mari, unde toţi cei prezenţi au fredonat melodiile artistei de la un capăt la altul.

Şi pentru că Inna a devenit atât de populară în Mexic, cei de la revista Telehit au decis să realizeze cu ea coperta ediţiei din august. Românca a pozat extrem de sexy şi a şi postat pe contul său de Facebook o parte din cadrele respective.

Şi tot pe pagina sa de Facebook, Inna a anunţat că va lansa pe 18 august  un EP cu piese de vară: “Summer Days”.

Noul material va apărea foarte curând (vara este trecută de jumătate aşa că ar trebui să fie pe iTunes în câteva zile) şi va include două melodii pe care le ştii deja: o colaborare cu Pitbull, pentru piesa „Good Time”, şi una cu J Balvin, ambii fiind doi rapperi/artişti latini foarte populari în ultimii ani.