Inna, pentru InStyle: „Îmi plac bărbații bruneți”

De: Gabriela Voicu / 17.01.2013, 16:00
Inna, pentru InStyle:
Noul număr al revistei InStyle, apărut pe piață joi, 17 ianuarie, o are pe copertă pe Inna, care a acordat și un interviu.

Noul număr al revistei InStyle, apărut pe piață joi, 17 ianuarie, o are pe copertă pe Inna, care într-un interviu acordat revistei spune că o deranjează când este considerată o divă și că îi plac bărbații bruneți.

Inna, artista care pe scenă și în fotografii pare o divă absolută, iar în viața de zi cu zi machiată puțin, cu părul rebel și outfituri simple, băiețoase, arată ca o adolescentă fără griji, este de fapt o fire ambițioasă, extrem de sigură pe sine și foarte muncitoare.

În inteviul acordat InStyle dovedește că are simțul umorului, păreri despre tot și destule de spus despre noul ei album Party Never Ends, viața din afara scenei și despre cum și-a cucerit prima iubire și care este întâlnirea romantică la care încă visează.

Inna pe coperta InStyle

„Primul lucru care mă atrage la un bărbat este simțul umorului. Apoi sinceritatea, modestia. Și-mi plac bărbații bruneți”, spune Inna. Interviul integral cu Inna poate fi citit în ediția de ianuarie-februarie a revistei InStyle, disponibilă la chioșcuri.

În plus, acest număr al revistei are un preview pentru cele mai hot trenduri ale primăverii și câteva idei de rochii care sculptează vizual silueta și pe care le poți folosi ca un atu la o întâlnire romantică. Tot din InSyle poți afla cum se prepară dulciuri delicioase pentru Valentine’s Day și cu ce cadouri să vă răsfățați în cuplu.