Inna, protagonista unui pictorial incitant

Apropo.ro / 12.09.2011, 16:30
Inna, protagonista unui pictorial incitant
Inna a realizat un pictorial pentru revista Tabu in care este cat se poate de sexy si provocatoare.

Inna a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie din cele ce vor urma si care alcatuiesc un pictorial inedit, realizat pentru revista Tabu.

Cu siguranta ca fotografia postata este una din preferatele Innei, iar atitudinea ei impunatoare si foarte sexy au fost apreciate de fani, primind nu mai putin de 1.000 de comentarii si peste 10.000 de like-uri.

De curand, Inna a declarat ca se gandeste sa paraseasca definitiv Romania, satula fiind de jignirile si criticile primite in urma prestatiei sale live de pe Arena Nationala.

Ma bate gandul sa ma mut din Romania pentru ca domnii jurnalisti ma asteapta zilnic in fata casei. Au facut o mizerie crunta in fata casei vecinului meu. N-am sa renunt niciodata la muzica indiferent de cine vrea sa arunce cu noroi in mine”, a declarat vedeta.

Si pana cand Inna va lua cea mai inteleapta decizie, mai dezvaluie pentru fanii din Romania viitoare hituri. Zilele trecute a prezentat alte doua piese de pe noul ei album „Club Rocker”: „Wow” si „House is going on”.