Inna și-a pierdut vocea….la Timișoara!

Apropo.ro / 06.08.2012, 12:30
Inna și-a pierdut vocea....la Timișoara!
Cântăreața Inna a trecut prin momente de tensiune la Zilele Timișoarei, locul unde a susținut un concert.

Inna a fost invitata de onoare la Zilele Timișoarei, unde s-a confruntat cu un fenomen uimitor pentru ea.

Artista a avut ceva probleme cu vocea, dar chiar și așa a încercat să cânte live. La finalul concertului vocea a cam lăsat-o, însă Inna a ținut să facă lumină în acest caz, mai ales că unii ridicau din sprâncene la auzul onorariului pe care l-a luat artista pentru prestație: 15.000 de euro.

Banii i-a donat către Centrul de Diabet din Buziaș, lucru care nu a fost bine înțeles de publicul larg.

Este extraordinar la Timișoara, foarte frumos, nu mai am voce. Asta nu este un lucru bun pentru mine, este un lucru bun pentru oameni, că așa își dau seamă cât îi iubesc„, a spus Inna.

Vreau să vă vorbesc puțin despre cazul ăsta, despre tot concertul meu de la Timișoara și despre toate vorbele pe care presa le-a spus, adevărate sau mai puțin adevărate. Este adevărat că domnul primar m-a contactat, nu pe mine personal, echipa mea, și m-a întrebat dacă vreau să fac un concert la Timișoara. S-a stabilit prețul, s-a negociat prețul, fiecare negociază, și am acceptat, domnul primar a acceptat, iar voi ați crezut de cuviință că suma de bani pe care eu urma să o primesc nu că nu mi-ar fi trebuit mie, dar că ar fi trebuit altor oameni sau altor scopuri în mod special. Și eu am citit ce ați făcut voi pe Facebook acolo – am citit, să nu credeți că nu citesc, citesc toate mesajele și îmi place să știu părerile tuturor oamenilor -, am citit, am văzut și sunt de acord cu voi. Timișoara are nevoie de banii ăștia în alt scop, nu să cânt eu aici. Și am decis așa: eu cânt, Timișoara păstrează banii. Și banii sunt acolo unde trebuie„, a declarat solista.