Inna şi Alexandra Stan, împreună pe ringul de dans

De: Nicoleta Nicolae / 09.02.2015, 13:15
Inna şi Alexandra Stan, împreună pe ringul de dans
Inna şi Alexandra Stan au împărţit ringul de dans în cadrul unui workshop susţinut de Emil Rengle, unul dintre cei mai talentaţi coregrafi români ai momentului. Cele două artiste au pus în scenă, alături de cursanţii prezenţi, coregrafii concepute de Emil Rengle pentru piesele care au ocupat primele locuri ale topurilor internaţionale din 2014.

Workshop-ul susţinut de Emil Rengle alături de coregraful Cristian Miron a fost ocazia perfectă pentru iubitorii dansului să înveţe câteva secrete de la cei doi profesionişti.

Invitate de onoare ale workshop-ului, Inna şi Alexandra Stan au împărtăşit şi ele câteva dintre poveştile turneelor internaţionale şi ale spectacolelor impresionante pregătite de talentaţii coregrafi.

Stan Boyz

Cursanţii au avut ocazia unică de a petrece câteva ore alături de cei patru artişti, de la care au învăţat mişcări şi tehnici de dans noi.

„Ca director artistic şi coregraf, este foarte important să descopăr noi talente, iar un astfel de workshop a fost ocazia perfectă de a o face. Mă bucur că Inna şi Alexandra Stan au acceptat invitaţia mea şi am fost onorat să împart cu ele ringul de dans. De-a lungul anilor am lucrat cu ambele artiste, însă la acest workshop am avut ocazia de a lucra în echipă şi a fost o experienţă inedită. Ne-am simţit excepţional,” a spus Emil Rengle, coregraf şi director artistic.

Emil Rengle, Alexandra Stan & Inna

Emil Rengle are o vastă experienţă în showbiz-ul naţional şi internaţional. Cursurile de dans susţinute de Emil în special în străinătate sunt unele dintre cele mai apreciate de către tinerii dansatori. Coregraful român este de 1 lună în Statele Unite ale Americii, unde are mai multe workshop-uri, iar în curând urmează să ţină un curs de dans chiar în New York.

Cine este Emil Rengle

Emil Rengle este un coregraf român în vârstă de 24 de ani. Denumit şi „coregraful vedetelor”, Emil  şi-a câştigat renumele prin faptul că la doar 18 ani a devenit cel unul dintre cei mai buni dansatori şi coregrafi din România. Artistul şi-a perfecţionat tehnicile de dans la renumite şcoli de coregrafie de peste ocean, unde a colaborat cu nume mari ale coregrafiei mondiale, precum Sheryl Murakami (coregraful lui Beyonce) şi Nika Kljun (coregraful lui Kylie Minogue).

Emil Rengle & Alexandra Stan

În ceea ce priveşte activitatea profesională a coregrafului Emil Rengle în România, acesta a colaborat de-a lungul timpului cu nume mari ale industriei muzicale româneşti, precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina, dar şi cu artistele internaţionale Alexandra Stan şi INNA.

În prezent, Emil este coregraful oficial al emisiunii „Vocea României”. În acelaşi timp, tânărul coregraf susţine şi work shop-uri de dans şi coregrafie, atât în România, cât şi în străinătate, prin intermediul cărora împărtăşeşte tinerilor din cunoştinţele sale în domeniu.