Inna, UMILITĂ la TV! A plecat plângând din emisiune

Apropo.ro / 03.12.2014, 09:02
Inna, UMILITĂ la TV! A plecat plângând din emisiune
Inna a plecat în lacrimi de la o emisiune a unui post de televiziune din Franţa.

 Cântăreaţa a dezvăluit recent, într-o emisiune la Antena Stars, că i s-a întâmplat adesea să se simtă discriminată pentru faptul că e româncă.

Cel mai penibil moment a fost însă într-o emisiune de televiziune din Franţa, de unde a plecat plângând. „Am dat mai mult explicaţii decât ar trebui; oamenii ăştia merită ignoraţi”, a spus Inna.

 În cadrul emisiunii s-a făcut „o glumă foarte proastă”, în care s-a sugerat că românii sunt cei care cerşesc şi spală geamuri în Franţa. Asta deşi, îşi aminteşte ea, „Eu mergeam acolo cu un album de succes, pe locul 1… Şi-au permis să facă gluma asta”, îşi aminteşte artista.

 „Am început să plâng, am fost nevoită să plec din emisiune, norocul lor e că a fost o emisiune înregistrată. M-au convins (să mă întorc să termin emisiunea – n. red.) în două luni, cu trandafiri şi bomboane”, îşi aminteşte Inna, care menţionează că a trecut nu o dată prin astfel de situaţii.

„Sunt foarte multe întrebări care mi se adresează în legătură cu România, pornind de la veşnica întrebare dacă ‘este adevărat că româncele sunt aşa de frumoase?'”, recunoaşte cântăreaţa. Legat de propria frumuseţe, Inna este modestă: „mama îmi spune că sunt frumuşică, aşa urâţică cum sunt”.