Inna vorbește despre sport, în noul număr al revistei „Ce se întâmplă, doctore?”

De: Gabriela Voicu / 24.09.2012, 14:30
Inna vorbește despre sport, în noul număr al revistei
Inna, starul momentului, vorbește despre sport și diete în noul număr al revistei "Ce se întâmplă, doctore?"

În octombrie, revista „Ce se întâmplă, doctore?” celebrează mișcarea și toate beneficiile ei pentru trup și suflet. Un prim exemplu este oferit de cântăreața Inna, vedeta momentului, care mărturisește că dieta și sportul fac parte din stilul ei de viață, în ciuda programului încărcat.

„Încerc să păstrez un echilibru în alimentație, deci de foarte multe ori este greu, având în vedere că sunt mereu plecată. Nu sunt nici gurmandă, nici foarte pofticioasă, mănânc de obicei puțin, fac mișcare de fiecare dată când am ocazia, dansez mult, înot”, a mărturisit artista care a făcut câteva poze hot, dovezi ale energiei maxime de care dă dovadă.

Numărul din octombrie al revistei a pregătit ceva util și pentru cei care nu pot ajunge la sala de sport: un DVD cu un program de Pilates realizat de Oana Cuzino, alături de o echipă de instructori de la Shape Art Pilates din București. DVD-ul „Ora de sport cu Oana Cuzino” conține mișcări benefice pentru abdomen, musculatura picioarelor, brațelor și feselor, care pot fi modelate fără mare efort, chiar acasă.

Tot în octombrie, Corina Caragea este protagonista unui pictorial fashion și dezvăluie trucurile care o ajută să arate impecabil în cei mai populari pantaloni din toate timpurile: jeansii. „Nu fac un sport anume, merg regulat la sala de fitness, merg cu rolele, iar iarna fac snowboard”, a declarat prezentatoarea știrilor PROTV din Sport.

Iar ca sportul să dea rezultate, trebuie completat întodeauna cu o dietă echilibrată. De aceea, redactorii și specialiștii „Ce se întâmplă, doctore?” propun rețete care înglobează mierea, care abundă în beneficii, meniuri pentru cuplurile care se confruntă cu probleme de fertilitate, dar și poveștile a trei tineri care fac o radiografie a bugetului alocat vieții sănătoase.