Inna vrea sa reprezinte Romania la concursul Eurovision

Apropo.ro / 12.01.2012, 13:10
Inna vrea sa reprezinte Romania la concursul Eurovision
Inna se gandeste serios sa intre in concursul Eurovision ca reprezentanta a Romaniei, insa nu in acest an.

Producatorul TV Dan Manoliu i-a propus Innei sa reprezinte tara noastra in concursul de muzica Eurovision.

„Da, mi s-a propus sa particip la Eurovision din partea Romaniei, dar din cauza turneului ‘I Am The Club Rocker‘ nu am putut sa accept. Nu as fi avut timp sa ma pregatesc pentru eveniment asa cum mi-as fi dorit. Insa nu este exclus sa ma vedeti pe viitor la Eurovision!”, a declarat Inna.

Din nefericire, programul artistic al Innei nu ii permite sa intre in concurs, in acest an.

„Au fost, intr-adevar, niste discutii cu TVR, dar acestea au venit foarte tarziu. Noi aveam inca de la jumatatea anului trecut o agenda facuta pentru 2012. Au existat si anumite propuneri de turnee pentru SUA, pe care le discutam de aproape un an in vederea programarii, intrucat apareau anumite discrepante intre datele dorite de organizatori, gen azi la New York, maine la Los Angeles”, declara Marian Dorobantu, PR-ul artistei.

” Din cauza oboselii, acest lucru era imposibil. De aceea am programat turneul in urmatoarele luni… Avem America Latina, apoi Statele Unite. Acum, la inceputul anului, facem productie muzicala pentru ca in vara dorim sa facem un re-released al albumului. La sfarsitul acestei luni turnam un nou clip, productie mare. Deci Inna e superincarcata. Fizic, nu avem timp in ac”, a adaugat acesta.