Înregistrare şocantă cu Pepe! “O făcea fără…”

Apropo.ro / 01.08.2014, 09:37
Înregistrare şocantă cu Pepe! “O făcea fără…”
Nunta lui Pepe a fost prilej de sărbătoare şi fericire pentru cântăreţ şi soţia sa, dar motiv de scandal pentru fosta nevastă.

Între Oana Zăvoranu şi Pepe a reînceput războiul declaraţiilor, toate având la bază episoade întâmplate când cei doi formau un cuplu. Oana afirmă că deţine dovezi că artistul a înşelat-o şi că a participat la orgii sexuale.

„Am un stick cu o orgie sexuală la care a participat Pepe. Eu nu mint, am zis că vă aduc dovezi. El a spus despre mine că am facut sex cu Tudy în dormitorul nostru. Nu e adevărat. În schimb el, a adus femei în căminul conjugal”.

Oana Zăvoranu a dat publicităţii înregistrări în care prietenul artistului, Alberto, vorbeşte cu o presupusă prostituată despre show-urile sexuale la care ar fi luat parte.

„A: De câte ori te-ai întâlnit cu Pepe de când era cu Oana?

P: De multe ori! Pepe când o… o făcea fără prezervativ! Eu am şi discuţia de pe Facebook cu el când spunea să ne vedem la 03:00 noaptea.

A: Ştii foarte bine show-uri, cu câte femei a fost. Ştii foarte bine câte … i-am dat eu. Ştii că i-am dat şi virgine şi pe aia tatuată. A sunat Oana când eram cu el la… A mers pe câmp să vorbească cu ea să nu se audă gălăgie. Tu ştii foarte bine toate aventurile noastre pe care le-am avut şi el se fereşte”, sunt doar câteva dintre replicile schimbate între o presupusă prostituată şi prietenul lui Pepe, Alberto.

„Nu am sentimentul de gelozie în mine, pur şi simplu nu îl am. Eu îl credeam tot timpul. El mă suna foarte des şi îmi dădea raportul ca eu să nu am timp să mă gândesc ce-o face el acum. Mă suna din jumătate în jumătate de oră”, a declarat Oana Zăvoranu, astăzi, la „Acces Direct”.