Inregistrarea Partidul Civic Maghiar, o lupta pentru functii

Apropo.ro / 01.08.2007, 13:48
Inregistrarea Partidul Civic Maghiar, o lupta pentru functii
Conducerea organizatiei judetene a PSD Covasna considera ca în spatele intentiei Uniunii Civice Maghiare de a înregistra Partidul Civic Maghiar nu se ascunde altceva decât o lupta pentru functii, transmite corespondentul MEDIAFAX. Presedintele PSD Covasna, Horia Grama, a declarat,

Conducerea organizatiei judetene a PSD Covasna considera ca în spatele intentiei Uniunii Civice Maghiare de a înregistra Partidul Civic Maghiar nu se ascunde altceva decât o lupta pentru functii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Presedintele PSD Covasna, Horia Grama, a declarat, miercuri, într-o conferinta de presa, ca în opinia sa în spatele dorintei UCM de a înregistra un nou partid nu se ascunde altceva decât lupta pentru functii.

„În prezent, nu pot ajunge la ciolan din cauza UDMR si au vazut ca acum se erodeaza politica UDMR si au zis ca încearca ei. Cei de la UCM sunt mai radicali, dar merg pe aceeasi filosofie”, sustine Grama.

Liderul PSD din Covasna a adaugat ca atât UDMR, cât si UCM promoveaza nationalismul si practic nu au un program privind dezvoltarea economica si sociala.

Mediafax