Înscrierile la „Vara lu’ Sara”, pe ultima sută de metri

Apropo.ro / 20.07.2009, 00:00
Înscrierile la
Fetele frumoase care vor să plece la Mallorca alături de DJ-ul ProFM Claudiu Sara sînt chemate la apel pe profm.ro. Aceasta este ultima săptămînă în care se pot înscrie în competiţie.

Vineri, 24 iulie, în cadrul emisiunii “Vara lu’ Sara”, difuzată pe ProFM şi MTV, Claudiu va anunţa cele patru semifinaliste care vor pleca alături de el la Mamaia.

Fetele vor fi cazate cu DJ-ul ProFM într-o vilă, unde vor trebui să treacă de fel de fel de probe pentru a-l “cîştiga” pe Claudiu. În plus, ele au şansa să plece cu buzunarele pline de mii de euro dacă demonstrează că au tupeu şi ar face orice să plece la Mallorca.

Smiley, ajutorul lui Sara

Zăpăcit de atîtea frumuseţi mioritice, Claudiu Sara l-a chemat pe Smiley la emisiunea pe care o prezintă alături de George Vintilă. Şi, pentru că tot erau la “ales de femei”, Sara a vrut să afle pe ce criterii a ales-o Smiley pe Laura: “Apreciez foarte mult că ne înţelegem extrem de bine şi că putem să discutăm despre orice foarte deschis. Îmi place că mergem doar noi doi în vacanţe şi ne distrăm de fiecare dată”.