Înşelată de soţ cu o prostituată, Sorana aruncă bomba!

De: Nicoleta Nicolae / 06.11.2014, 09:17
Înşelată de soţ cu o prostituată, Sorana aruncă bomba!
Sorana a divorţat de soţul ei pentru că îşi făcuse o promisiune. Fosta cântăreaţă de la ASIA a mărturisit că, înainte să aibă o relaţie cu fostul ei soţ, a promis să divorţeze dacă va fi înşelată.

„Au trecut 6 luni de atunci. Nu sunt un om atât de bun încât să iert asta, nu uit şi sunt femeie. Dacă rămâneam, scoteam ochii de câte ori aveam ocazia, mă cunosc. Pot să fiu şi rea. Eu nu l-am înjurat niciodată pentru ce mi-a făcut, nici măcar în gând. În schimb, el a făcut asta. Mi-a cerut scuze, dar eu am promis înainte să avem relaţia că dacă voi fi înşelată, nu o să iert. Am promis că voi divorţa şi nu îmi încalc promisiunile oricât de mult mă rănesc”, a spus Sorana pentru Teo Show.

Acum Sorana Mohamad pare că şi-a refăcut viaţa după divorţ! După ce a fost înşelată de soţ cu o prostituată, cântăreaţa şi-a găsit consolarea în braţele unui coleg de trupă. Potrivit unor surse apropiate cântăreţei, citate de ziarulring.ro, aceasta s-a cuplat cu chitaristul Mihai Aron, cu care cântă alături în trupa The Mates.

Tags: