Insidious: Chapter 3 – din 19 iunie, în cinematografele din România

De: Carmen Ulian / 10.05.2015, 08:00
Insidious: Chapter 3 – din 19 iunie, în cinematografele din România
Prequel plasat înaintea bântuirii familiei Lambert, “Insidious: Capitolul 3” se va lansa în cinematografele din România pe 19 iunie. Cel mai întunecat dintre capitolele Insidious îi conduce pe spectatori în ţinutul straniu numit Further, dezvăluind modul în care Elise Rainier (Lin Shaye) şi-a început lupta, salvând-o pe o tânără din ghearele demonilor.

“Insidious: Capitolul 3”, noul film din terifianta serie horror, este scris şi regizat de  co-autorul francizei, Leigh Whannell. Acţiunea filmului se petrece ani de zile înainte de bântuirea familiei Lambert şi a bătăliilor Elisei cu fantomele din ţinutul Further, din Insidious şi Insidious: Chapter 2.

Producătorii au creat o lume dinafara cotidianului, mai înspăimântătoare decât orice coşmar, ce părăseşte visul şi începe să se insinueze în viaţa reală. Această lume este populată de morţi şi de ne-născuţi şi se află în conflict cu lumea celor vii. A fost creată de Leigh Whannell şi James Wan în filmele Insidious şi Insidious: Chapter 2.  Odată cu Insidious: Chapter 3, terifianta serie horror face o incursiune, mai profundă şi înspăimântătoare ca oricând, în tărâmul de dincolo: The Further.

Producătorul Jason Blum, a cărui companie Blumhouse a mai produs şi filmele/francizele the Sinister, The Purge, Ouija, sau Paranormal Activity, afirmă: “James şi Leigh au creat în Insidious o lume unică, extrem de terifiantă, iar capitolul actual ne duce şi mai adânc în lumea Further.”