Instrumente mortale: Oraşul oaselor (trailer)

De: Mioara Tronaru / 06.09.2013, 10:41
Instrumente mortale: Oraşul oaselor (trailer)
PREMIERA 06.09 TO: The Mortal Instruments: City of Bones. Producţie SUA, 2013. R: Harald Zwart. Cu: Lily Collins, Robert Maillet, Kevin Durand, Lena Headey, Jonathan Rhys-Meyers, Godfrey Gao. Distribuit de MediaPro Distribution

O adolescentă obişnuită din New York, Clary Fray, descoperă că este descendenta Vânătorilor de umbre, clanul tinerilor războinici pe jumătate îngeri, care încearcă să protejeze lumea de demoni. După dispariţia mamei sale, Clary se vede nevoită să se alăture unui grup de astfel de vânători, care îi arată o altă faţă a New Yorkului, numită Downworld, un oraş dominat de vârcolaci, demoni, vampiri şi alţi monştri.

”The Mortal Instruments: City of Bones” este adaptarea primului volum din saga literară ”The Mortal Instruments” scrisă de Cassandra Clare. Saga se compune din şase volume, din care cinci au fost publicate până acum, al şaselea fiind prevăzut să apară în 2014. Filmul iniţiază deci o nouă serie fantastică în cinema, pentru că cea de-a doua parte e deja în lucru. Lui Alex Pettyfer i s-a propus rolul lui Jace, eroul masculin al filmului, dar acesta a refuzat. În urma castingului, a fost ales Jamie Campbell Bower. Acesta nu e străin de genul fantastic: l-a interpretat pe Caius în trei părţi din ”Twilight” şi pe Gellert Grindelwald adolescent în ultimele două părţi din ”Harry Potter”.