InStyle, ediția de decembrie, acum la chioșcuri!

Apropo.ro / 06.12.2012, 16:00
InStyle, ediția de decembrie, acum la chioșcuri!
Din data de 3 decembrie, găsești noul număr al revistei InStyle la chioșcuri!

Dana Rogoz, actrița încă supranumită Abramburica de foarte multă lume, joacă într-o peliculă de Crăciun, Ho Ho Ho 2: O loterie de familie, și trăiește (în film) o poveste de dragoste cu Dragoș Bucur. Despre asta – precum și despre căsătorie, nuditate, colaborarea cu regizorul Terry Gilliam și rolul lui Saturn în mersul lucrurilor, ne povestește chiar vedeta, în InStyle de decembrie.

„Personajul meu, care se numește Irina, este voluntar într-un cămin de bătrâni, unde este internat tatăl lui Vlad, personajul interpretat de Dragoș Bucur. Astfel, între mine și Dragoș, adică între Irina și Vlad, se înfiripă o posibilă poveste de dragoste. M-am bucurat foarte tare când am auzit că vom fi parteneri. Vocile noastre au mai format un cuplu atunci când am dublat Povestea Jucăriilor 3; el era Ken, eu eram păpușa Barbie. Am fost norocoasă să am un așa partener de joc, cu o experiență atât de bogată în industria filmului. Este un actor foarte bun și am putut să mă sprijin pe el”, povestește Dana.

Învață, de la stiliștii noștri, ce ținute să porți pentru petrecerile de sărbători, în funcție de locul în care mergi, sau care sunt machiajele festive pe care ar trebui să le asortezi. Iar noul val de designeri de top ne-au lăsat să executăm o incursiune în garderobele și colecțiile lor.

Află care sunt piesele lor preferate pentru acest sezon, ce îi inspiră și cum abordează ei, vestimentar, party-ul de Revelion, din articolul Analiză pe dressing.