InStyle, ediția de Iulie-August 2013, acum la chioșcuri!

Apropo.ro / 05.07.2013, 16:20
InStyle, ediția de Iulie-August 2013, acum la chioșcuri!
De acum poți găsi noul număr al revistei InStyle la toate chioșcurile! Nu rata pictorialul cu frumoasa Antonia....care este și vedeta de pe copertă.

Mereu hot, acum single și din nou pe val, Antonia, vedeta de pe copertă, ne pregătește primul ei album solo, un turneu muzical prin 10 orașe din țară și – noutate absolută – o linie vestimentară, Moja by Antonia, cu piese inspirate de stilul și imaginea ei de scenă.

Antonia

Și totuși, unii vor în continuare să afle altfel de lucruri de la ea, lucruri care țin de viața privată, lucruri pe care ea consideră că e mai bine să le țină secrete. Adevărul este că nu te poți abține. Dacă ai vede-o pe stradă și n-ai cunoaște-o, te-ai trezi, probabil, urmărind-o ca hipnotizat și întrebându-te neîncetat… Cine este fata asta, ce caută, ce gândește? Să vedem.

Descoper-o pe Antonia așa cum nu ai mai văzut-o niciodată, într-o poveste HOT, și află ce ne pregătește cântăreața.

Albul este vedeta verii: învață cum să-l abordezi în outfit-uri imaculate și sophisticate, și pregătește-te să afli cum trebuie să-ți organizezi garderoba pentru cele mai în vogă destinații de vacanță. Toate acestea, în noul număr InStyle!