InStyle, ediția de octombrie, acum la chioșcuri

De: Gabriela Voicu / 08.10.2013, 16:44
InStyle, ediția de octombrie, acum la chioșcuri
Gina Pistol dezvăluie picanterii într-un interviu acordat ediției de octombrie a revistei InStyle. Din noul număr mai puteți afla care sunt trendurile în materie de modă și frumusețe din acest sezon și cum să le abordați.

„Știi ce este cel mai important? Cum mă văd oamenii care mă cunosc. Adică oamenii care au fost curioși să mă cunoască. Greșeala mea a fost că am permis unora să-mi creeze o imagine care nu are nicio legătură cu mine. Dar mi s-a spus că asta vinde”, declară, printe alte picanterii, Gina Pistol într-un interviu acordat ediției de octombrie a revistei InStyle.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Gina, vedeta unui pictorial de copertă „all white”, nu se poate plânge că-i lipsește adrenalina: participarea la reality show-ul MasterChef  – Proba Celebrității și rolul din Serviciul Român de Comedie (ambele difuzate de PRO TV) îi conferă un număr serios de provocări profesionale. În rest… știe să gătească? Iubește? Se va apuca și de cântat? Aflații mai multe chiar de la Gina, din InStyle de octombrie, acum la chioșcuri.

Gina Pistol 

În rest, știm cu toții că, cel puțin pentru revistele de modă, toamnă este un cuvânt sinonim cu „tendințe”. Află din InStyle care sunt trendurile în materie de modă și frumusețe din acest sezon și cum să le abordezi. Iar ca să îți completezi lookul învață să realizezi coafuri și machiaje din diverse decade clasice ale modei.