Insula iubirii: Jocuri de seducţie incendiare şi onestitate brutală: ”Privirea ei îmi va spune tot”

De: Alexandra Necsoiu / 06.10.2018, 16:09
Insula iubirii: Jocuri de seducţie incendiare şi onestitate brutală: ”Privirea ei îmi va spune tot”
Pentru prima dată de când au ajuns pe ”Insula Iubirii”, Bogdan are ocazia de a o vedea pe iubita sa pentru prima dată, însă nu faţă în faţă, ci la un Bonfire la care acesta poate afla tot parcursul lui Hannelore de la sosirea în Thainlanda.

O petrecere cu tematică arăbească la Purimuntra le oferă ispitelor ocazia unui atac cum încă băieţii nu au văzut, o seară plină de provocări, de jocuri de seducţie şi de limite încălcate. Aceasta până ce Ionuţ şi Bogdan au aflat că sunt aşteptaţi la Bonfire.

Cu limite clare stabilite de acasă, cu înţelegeri încheiate, Bogdan ştie că în cazul său, trădarea viitoarei mirese nu trebuie să însemne un sărut sau chiar mai mult, ci e vorba de anumite priviri sau de atenţia sporită pe care ar putea să o acorde unei ispite, după cum chiar el i-a mărturisit lui Ionuţ Gojman. ”Privirea ei îmi va spune tot”, a spus acesta emoţionat.

Cum a reacţionat acesta după ce a văzut imaginile cu iubita sa, telespectatorii pot afla duminică seara, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Insula Iubirii”.