Insula iubirii – Matei: „Nu mai vreau o altă Andreea lângă mine!”

De: Nicoleta Nicolae / 18.05.2016, 12:04
Insula iubirii - Matei: „Nu mai vreau o altă Andreea lângă mine!”
Încet-încet, pe „Temptation Island – Insula iubirii” se configurează posibile perechi, iar concurenţii şi ispitele lasă la vedere simpatiile pe care le au unii pentru ceilalţi. Cea care pare însă să ştie cel mai bine ce vrea este Elena, partenera lui Saşa.

Chiar dacă Elena caută mereu motive de apropiere de Matei şi recunoaşte ori de câte ori are ocazia că-l place şi se simte atrasă de el, totuşi refuză să-i facă declaraţii în faţă. De cealaltă parte, Matei nu vrea să facă nicio mişcare până nu vede un prim semn din partea Elenei.  El este cât se poate de marcat de situaţia din sezonul trecut, în care a lăsat garda jos şi era pe punctul de a se implica într-o relaţie cu Andreea. „Nu mai vreau o altă Andreea lângă mine”, spune Matei cu fermitate, hotărât ca de această dată să nu mai accepte în viaţa lui o femeie confuză.

Cu toate astea, Elena îl acaparează pe Matei şi nu lasă nicio altă concurentă să se apropie de el. Mai mult, Elena îl alege tot pe Matei pentru a petrece o zi întreagă cu placa, pe mare. Cât de mult se vor apropia cei doi şi cât de departe vor merge destăinuirile, telespectatorii pot vedea miercuri, în cea de-a treia ediţie a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, difuzată începând cu orele 20.30.