Insula Iubirii – Primit regeşte de ispite: mişcări lascive şi sedinţe foto provocatoare

De: Cristiana Trifu / 11.09.2018, 11:01
Insula Iubirii - Primit regeşte de ispite: mişcări lascive şi sedinţe foto provocatoare
Mirela şi-a spus povestea cutremurătoare într-un nou episod ”Insula Iubirii”, la Antena 1, în timp ce în celălalt resort, iubitul său era dezarmat de farmecul ispitei Nicoleta.

Cea mai cutremurătoare experienţă de cuplu din istoria ”Insulei Iubirii” a fost dezvăluită seara trecută de Mirela, iubita lui Ionuţ. Femeia a povestit cum a fost înşelată de soţul său, pe parcursul întregii căsnicii de zece ani, iar adevărul l-a aflat abia după ce a fost şi încarcerată pentru el. Închisoarea a fost, pentru Mirela, lecţia care a adus-o cu picioarele pe pământ, căzând de pe cea mai înaltă treptă socială, pe cea mai de jos, dar i-a zdruncinat şi încrederea în bărbaţi.

În timp ce Mirela îşi spunea povestea cutremurătoare, în celălalt resort, iubitul său era dezarmat de farmecul ispitei Nicoleta şi era sufletul petrecerii. Cu toate acestea, în faţa imaginilor primite la ceremonia focului, Mirela alege din nou să ignore probele, deşi acestea îi arată cum Ionuţ a încălcat pe rând toate promisiunile pe care i le-a făcut acasă. ”Poate s-au împrietenit şi şi-a permis glumele cu Nicoleta”, a spus iniţial Mirela, după care a venit cu o propunere nebişnuită pentru ispită:  îi cere acesteia să îl atragă în pat pe iubitul său, ca să fie convinsă că el ar întrece această limită: ”Pe mine mă intereseaza dacă ar face asta aici. În alt sezon ai putut, acum nu mai poţi? Eşti ispită!”, a spus Mirela. În faţa refuzului Nicoletei, aceasta a acceptat că este suficient ca Ionuţ să îşi arate intenţiile faţă de ispită.

La Purimuntra, după doar câteva zile de stat împreună, o luptă pentru teritoriu a început între băieţi. Mai întâi, Bogdan s-a arătat deranjat de comportamentul deplasat al lui Răzvan. ”E un figurant cu care nu ai ce să discuţi”, a spus acesta, mărturisind că nu este genul de om alături de care ar petrece timp în mod normal. Iar dacă Bogdan a câştigat puncte în ochii ispitelor, Răzvan a încercat să îl provoace lezându-i orgoliul spunând că este sigur că toate iubitele lor vor pica în păcat, inclusiv Hannelore. 

În acest timp, pentru Hannelore, primele imagini văzute cu Bogdan au făcut-o să realizeze că acesta încă nu se căieşte pentru decizia de a veni pe ”Insula Iubirii”, ba chiar se arată interesat de ispite, se bucură de saltul cu paraşuta câştigat alături de Maria, astfel că a luat decizia de a le face acestora o demonstraţie de dans oriental. ”Prin comportamentul ei, prin dansurile pe care le face, îmi dă de înţeles că sunt pe radarul ei”, a spus şi Andy, ispita care i-a atras atenţia lui Hannelore.

Iar dacă la Purimuntra, Răzvan recurge orice gest pentru a se impune în grupul format, la Minitel, la întoarcerea de la date-ul e 72 de ore alături de Raul, Cati a avut şi ea o reacţie cât se poate de teatrală. După ce ispita i-a explicat dezamăgirea pe care o simte vizavi de alegerea făcută de Cati, imediat ce a ajuns în cameră, aceasta şi-a aşezat poza cu Răzvan pe noptieră şi a petrecut minute în şir privind-o.
Cum vor evolua lucrurile pe cele două insule, telespectatorii pot afla în continuare în fiecare duminică şi luni, de la ora 20.00, la Antena 1, în cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”.