Insula privată a lui Marlon Brando, un colț de paradis (Poze)

De: Carmen Ulian / 29.04.2014, 17:15
La 20 de minute distanță de zbor cu avionul de Tahiti se află o insulă privată ce a aparținut marelui actor Marlon Brando. Peisajele iau locul cuvintelor.

Marlon Brando a cumpărat insula Tetiaroa, în Polinezia Franceză, de aproape 5 km pătrațim în 1967. Acesta este locul în care a cunoscut-o pe cea care i-a devenit a treia soție. Acum locul este tot o proprietate privată la care au acces și cercetătorii, dar fiind faptul că aici se regăsesc numeroase viețuitoare demne de studiat în sălbăticie.

insula

insula

Noii proprietari de viță nobilă au misiunea de a conserva și proteja mediul în continuare, iar lor li se alătură cercetătorii care au primit dreptul de a avea un sediu pentru a-și desfășura activitatea.

insula

Laguna a aparținut cândva regilor și prințeselor din Tahiti, și le servea ca reședință de vară. În plus, Marlon Brando a locuit aici. Tot în acest loc și-a întâlnit cea de-a treia soție, pe Tarita, chiar pe când filma pentru „Mutiny on the Bounty”, în 1962, care a și jucat alături de el.

insula

insula

Pe acest teren este construit un resort cu 35 de vile moderne, cu ieșire la plajă. Camerele sunt imense și au între 1.000 și 2.600 mp. Toate au dotările necesare pentru a putea trăi aici ca într-o eternă vacanță – piscine, service room 24 din 24 de ore, se pot face excursii, tratamente SPA, există servicii de curățătorie, acces la biciclete, canoe, kayace sau paddle cu vâslă, pentru a te putea plimba oriunde dorești pe apă. Nu degeaba acest loc a primit titlul de cel mai luxos eco-friendly resort de pe planetă.