Întâlnire cu bărbatul TĂU fatal! Aurelian Temişan, Smiley, Cornel Ilie şi Gabriel Cotabiţă, pe scena Teatrului Naţional

De: Cătălina Matei / 02.03.2017, 16:21
Întâlnire cu bărbatul TĂU fatal!  Aurelian Temişan, Smiley, Cornel Ilie şi Gabriel Cotabiţă, pe scena Teatrului Naţional
Adevaratii barbati frumosi ai muzicii româneşti, Aurelian Temişan, Smiley, Cornel Ilie şi Gabriel Cotabiţă, invită toate femeile pe data de 20 martie 2017, în sala mare a Teatrului Naţional din Bucureşti, la un spectacol muzical original, dedicat tuturor ipostazelor feminine.

Femeia – iubită, femeia – muză, femeia – soţie, femeia – amantă, femeia – gospodină, femeia – mama, femeia – adulteră, femeia – cochetă, femeia – independentă, femeia – fatală, femeia – business.

FEMEIA…toate tipologiile de femei se vor regăsi în spectacolul muzical oferit de Aurelian Temişan, alaturi de invitatii sai speciali: Smiley, Cornel Ilie şi Gabriel Cotabiţă, mari iubitori de femei şi muzică aleasă dedicata acestora.

“Va astept cu drag la TNB, pe 20 martie, la un concert unic atat audio cat si vizual, un concert dorit de orice artist, un unplugged  care uneste mesajul cu sunetul si contopeste spectatorii in acelasi film cu scena! Va fi un concert cald si prietenos! Il gandesc de ani de zile, dar il pregatesc de cateva luni bune, alaturi de George Natsis si cu Vlad Popescu, tobosarul orchestrei. Imi voi surprinde spectatorii (sau faneleJ) cu mesajele transmise prin intermediul melodiilor din repertoriul meu si al invitatilor mei! Concertul este tot o dedicatie femeii, chiar daca nu mai suntem atunci in perioada 1-8 martie, mesajul fiind unul de dragoste. Abia astept sa ne intalnim pe 20 martie, la TNB!”, spune Temisan.