Întâlnire cu un star! Mădălina Ghenea şi Sophia Loren, faţă-n faţă la TIFF – VIDEO

De: Cătălina Matei / 02.06.2016, 10:36
Întâlnire cu un star! Mădălina Ghenea şi Sophia Loren, faţă-n faţă la TIFF - VIDEO
Comparată de presa peninsulară cu Sophia Loren, Mădălina Ghenea o va întâlni pe celebra actriţă italiană în cadrul Galei de închidere TIFF, pe 4 iunie, la Teatrul Naţional din Cluj, unde îi va înmâna Premiul pentru întreaga carieră.
Actriţa şi top modelul Mădălina Ghenea, unul dintre invitaţii speciali ai Festivalului Internaţional de Film Transilvania (27 mai – 5 iunie 2016), va lua parte şi la o proiecţie specială a filmului Tinereţe / La giovinezza / Youth, de Paolo Sorrentino, sâmbătă, 4 iunie, de la ora 14.00, la Casa de Cultură a Studenţilor.
 
În film, Mădălina Ghenea joacă alături de Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz şi Jane Fonda. Încă de la primele sale apariţii pe marele ecran, presa italiană scria despre frumoasa actriţă şi top model din România că are „farmecul mediteraneean al Sophiei Loren”.
 
La fel ca marea actriţă italiană, Mădălina Ghenea şi-a început cariera de fotomodel la vârsta de 15 ani. A apărut apoi în reclamele unor branduri faimoase, iar la scurt timp a primit oferte de roluri în producţii internaţionale. În 2011, a debutat ca actriţă în comedia italiană I Soliti Idioti (r. Enrico Lando), a jucat în producţii de succes precum Dom Hemingway (2013), alături de Jude Law, Youth (2015), alături de Michael Caine şi Harvey Keitel, sau Zoolander 2 (2016), unde i-a avut colegi de filmări pe Ben Stiller şi Owen Wilson.