Înţelegerea secretă dintre Lora şi Dan Badea, la divorţ!

Apropo.ro / 14.10.2014, 09:47
Înţelegerea secretă dintre Lora şi Dan Badea, la divorţ!
Au fost prieteni, au devenit iubiţi, s-au căsătorit, în vară au celebrat 2 ani de mariaj, iar ieri au semnat actele de divorţ la notar!

O despărţire previzibilă, mai ales că nu mai formau un cuplu de mai multe luni. Au rămas cu averea, care acum trebuie împărţită.

Ea este o cântăreaţă de succes, angrenată în două emisiuni de la Antena 1, iar el este un actor de stand-up comedy cu multe proiecte la activ.

Anul trecut şi-au inaugurat cuibuşorul de nebunii, un apartament spaţios achiziţionat într-un hotel din Capitală, unde plănuiau să îşi mărească familia. Nu au mai apucat, însă, pentru că au trecut la planuri legate de partaj.

„Averea se împarte egal. Împărţim totul pe din două, ne ajutăm unul pe celălalt. În apartamentul în care am locuit până acum voi rămâne eu până când voi găsi un teren şi îmi voi construi o casă. Dan este mutat. Avea casa lui pe pământ, foarte aproape de Bucureşti. Practic, noi ne-am mutat în oraş pentru a fi aproape de zonele în care avem treabă”, a declarat, pentru spynews.ro, Lora.