Înţelegerea secretă dintre Lora şi Dan Badea, la divorţ! Artista are câştig de cauză

De: Alexandra Necsoiu / 20.04.2017, 14:18
Înţelegerea secretă dintre Lora şi Dan Badea, la divorţ! Artista are câştig de cauză
Relaţia Lorei cu impresarul ei, Ionuţ Ghenu, a fost şi continuă să fie un subiect fierbinte, mai ales că s-a vorbit despre faptul că solista s-ar fi cuplat cu iubitul celei mai bune prietene (Doinţa Oancea).
Înainte de această relaţie, Lora a fost căsătorită doi ani cu Dan Badea de care a divorţat în toamna lui 2014. Divorţul dintre cei doi s-a desfăşurat pe repede înainte. La fel s-a întâmplat şi cu împărţirea bunurilor acumulate în timpul căsniciei. După ce au analizat averea strânsă în cele 27 de luni de mariaj, au stabilit de comun acord ce primeşte fiecare.

Deţineau două apartamente noi situate într-un complex rezidenţial de lux, două maşini noi şi o dubiţă. Lora şi Dan au decis să nu apeleze la partaj, ci la o înţelegere amiabilă, care să permită o împărţire aproape echitabilă a bunurilor. Astfel, Lora a ieşit în câştig.

Fiecare păstrează câte un apartament şi maşina personală, iar Lora se alege şi cu dubiţa în valoare de câteva zeci de mii de euro, de care are nevoie pentru deplasările la concerte.

„Averea se împarte egal. Împărţim totul pe din două, ne ajutăm unul pe celălalt. În apartamentul în care am locuit până acum voi rămâne eu până când voi găsi un teren şi îmi voi construi o casă. Dan este mutat. Avea casa lui pe pământ, foarte aproape de Bucureşti. Practic, noi ne-am mutat în oraş pentru a fi aproape de zonele în care avem treabă”, declara Lora.