Înțepătura unei albine a transformat un bărbat în femeie

De: Gabriela Voicu / 09.02.2012, 15:20
Înțepătura unei albine a transformat un bărbat în femeie
Un bărbat căsătorit a devenit femeie, fără să vrea, după ce a fost înțepat de o albină.

Destinul unei familii din Ohio, Statele Unite, a fost schimbat din cauza unei înțepături de albină.

Chloe Prince, care s-a născut bărbat și se numea Ted, a avut o căsătorie fericită timp de 8 ani cu Renee, cu care are făcut doi copii.

Dupa ce Ted a fost înțepat de o albină, a suferit o reacție severă care i-a provocat scăderea nivelului de hormoni masculini.

Apoi el a observat schimbări majore la trupul său: pielea i-a devenit catifelată, iar formele corpului s-au efeminat. Treptat, Ted a început să nu se mai simtă ca un bărbat, iar la un moment dat a luat decizia de a face operație pentru schimbarea sexului.

Chloe (stanga) si Renee Prince

Chloe, în vărstă de 40 de ani, a explicat ca reacția provocată de înțepatura de albină a fost posibilă din cauza unei afecțiuni foarte rare, numită sindromul lui Klinefelter, pe care nu știa că o are.

Renee, în vârstă de 48 de ani, recunoaște că la început a respins total operația de schimbare de sex, pe care avea de gând să o facă soțul ei, și chiar a vrut, la un moment dat, să pună capăt relației, însă a decis să respecte angajamentul luat prin căsătorie față de el, la început . Apoi s-a gândit la copii și la dragostea față de Chloe/Ted, care „nu a dispărut peste noapte”, a spus Renne.

Acum, cuplul nu se descrie ca fiind unul de lesbiene și nici nu intreține relații sexuale. Cele două spun că nu mai sunt căsătorite legal, însă trăiesc împreună în aceeași casă.