Inter ar putea oferi 17 mil € pentru transferul lui Chivu

Apropo.ro / 03.05.2005, 10:16
Inter ar putea oferi 17 mil € pentru transferul lui Chivu
Fundașul echipei AS Roma, Cristian Chivu, ramîne principala prioritate a gruparii Internazionale Milano în vederea unui transfer în vara, clubul milanez fiind dispus sa plateasca pentru achiziționarea internaționalului român suma de 17 milioane de euro, informeaza


Fundașul echipei AS Roma, Cristian Chivu, ramîne principala prioritate a gruparii Internazionale Milano în vederea unui transfer în vara, clubul milanez fiind dispus sa plateasca pentru achiziționarea internaționalului român suma de 17 milioane de euro, informeaza agenția Sports.

„Pentru a putea ajunge la nivelul celor de la AC Milan și Juventus, Massimo Moratti (n.r. – patronul clubului Inter Milano) este conștient ca trebuie sa faca o achiziție importanta în defensiva. De aceea, el continua sa negocieze cu AS Roma transferul lui Cristian Chivu”, scrie sursa citata.

Potrivit unor surse din cadrul clubului, conducatorii gruparii Inter Milano vor aloca suma de 30 de milioane de euro pentru campania de transferuri din vara, dintre care 17 milioane de euro vor fi rezervate achiziționarii lui Chivu. Restul de 13 milioane ar urma sa fie folosiți pentru achiziționarea unui alt fundaș, Daniele Bonera (FC Parma), evaluat la 7 milioane de euro, și pentru transferul definitiv al lui Juan Sebastian Veron de la Chelsea, de unde este împrumutat pîna la finalul acestui sezon.

Cristian Chivu a fost achiziționat de AS Roma în urma cu doua sezoane, de la gruparea Ajax Amsterdam, clubul italian platind pentru transferul sau 17 milioane de euro, aceeași suma pe care oficialii de la Inter sînt dispuși sa o ofere pentru jucatorul român, dorit de Roberto Mancini pentru a întari partea stînga a defensivei.

Mediafax