Interes mare si locuri putine la lansarea trupei „Parazitii”

Apropo.ro / 25.01.2008, 09:04
Interes mare si locuri putine la lansarea trupei
Trupa romaneasca de hip hop Parazitii si-a lansat, "pentru fani", albumul "Slalom printre cretini", in clubul Gossip din Bucuresti.

Trupa romaneasca de hip hop Parazitii si-a lansat joi, 24 ianuarie, "pentru fani", albumul "Slalom printre cretini", in clubul Gossip din Bucuresti, la concert fiind prezenti peste 300 de oameni – fani, prieteni si colaboratori ai formatiei.

Concertul Parazitii a fost deschis printr-o compilatie de beat-uri si versuri din cele mai cunoscute melodii ale formatiei, aproape doua ore mai tarziu decat se anuntase initial, multi dintre fani asteptand inca la coada formata la intrare.

Dupa mix-ul de inceput, membrii trupei, Cheloo, Ombladon si Freakadadisk, au salutat publicul si si-au inceput show-ul cu melodia "Mesaj pentru Europa", acesta fiind primul extras pe single de pe albumul "Slalom printre cretini", piesa beneficiind si de un videoclip, in regia lui Marian Crisan.

Dupa prima piesa, Cheloo a tinut sa isi ceara scuze din partea formatiei pentru cei care inca mai asteptau sa intre la concert.

Mai multe detalii pe Mediafax.ro