Internauții s-au aliat să găsească proprietarul unei camere foto

De: Dragos Tanase / 26.06.2012, 13:00
Internauții s-au aliat să găsească proprietarul unei camere foto
Un bărbat pe nume Roland van Gogh a share-uit pe Facebook un mesaj prin care cere ajutorul prietenilor să găsească proprietarul unui aparat foto găsit într-un tren din Amsterdam, pe baza pozelor din aparat.

„Socrul meu a găsit o cameră Nikon Coolpix pe 20 iunie 2012 în gara din Amsterdam, Olanda. Pozele de pe aparat rezultă că proprietarul a făcut o excursie prin Europa, începând cu 7 mai 2012. Din 15 iunie, se pare că a rămas În Amsterdam”.

Acesta este mesajul publicat de Roland van Gogh pe Timeline-ul său din Facebook și, în momentul în care scriu acest articol, mesajul a fost share-uit (dat mai departe) de peste 50.000 de ori, din prieten în prieten.

Nu se știe de ce fix acest mesaj a fost transmis așa de bine, însă în câteva ore Roland a primit informații despre femeia din imagine și, ulterior, a descoperit că proprietarul este un bărbat din Canada, aflat în excursie prin Europa.

Probabil că până veți citi acest articol aparatul foto va ajunge în mâinile proprietarului și poze cu acest „eveniment” vor circula iar pe Internet.