Interviu- Actriţa Ana Ularu: “Tom Hanks este un om minunat!”

De: Cristiana Trifu / 27.10.2017, 13:47
Interviu- Actriţa Ana Ularu: “Tom Hanks este un om minunat!”
A păşit prima dată pe un platou de filmare la vârsta de trei ani, iar de atunci, a rămas îndrăgostită iremediabil de lumea filmului şi a teatrului. Ana Ularu, actriţa care a ajuns să joace în producţii alături de mari staruri de la Hollywood, precum Bradley Cooper şi Tom Hanks, i-a povestit criticului Irina Margareta Nistor despre “Întâlnirile fericite” din viaţa ei, în cadrul emisiunii difuzate la Happy Channel.

“Prima data când am fost pe un platou, aveam vreo trei ani, iar mama lucra atunci la filmul >, la Sinaia. Eram absolut fascinată de maşinile de epocă şi mi s-a părut dintotdeauna că ficţiunea este o parte mai bună a vieţii decât viaţa reală. În acelaşi timp, nu exista perioada asta cu babysitter şi deseori eram luată pe platouri la repetiţii, alergam printre actori şi mă uităm la ei. Mi s-a părut minunat cum poate arta să augmenteze nişte lucruri şi cum poate să aducă poezie. Întotdeauna am fost îndrăgostită şi de film ca privitor şi continuu să fiu un cinefil înrăit, şi de teatru!” , a povestit Ana Ularu.

“Eram şi sunt un copil hiperactiv în continuare, dar am avut tot timpul un foarte mare respect pentru ce se întâmplă acolo. Cumva, genetic mi s-a transmis. Dar eram foarte fericită să fiu în lumea respectivă. Astea au fost întâlnirile mele fericite şi nu am pus niciodată copilăria mea mai presus decât a oricui altcuiva, dar asta a fost istoria mea. Nu am putut niciodată să răspund 

Ana Ularu a vorbit şi despre “Inferno”, lungmetrajul în care ea joacă alături de Tom Hanks. 

“A fost foarte interesant, eu m-am simţit absolut minunat, am învăţat să merg pe motor, am tras cu arma(…) A fost foarte frumos din foarte multe puncte de vedere. Tom Hanks este un om minunat, Ron Howard la fel!” , a spus Ana.