INTERVIU Actriţa Kristin Cavallari: „Vreau să trăiesc în prezent şi să mă bucur de această călătorie minunată” – FOTO

Apropo.ro / 12.07.2018, 11:21
INTERVIU Actriţa Kristin Cavallari:
E! va difuza Very Cavallari, o nouă serie – documentar despre vedeta, femeia de afaceri şi superstarul de programe reality, Kristin Cavallari, din 15 iulie de la ora 23:00. Documentând mutarea recentă în Nashville, emisiunea urmăreşte viaţa de anteprenor a lui Kristin care deschide o reprezentanţă pentru linia sa de produse de lifestyle, Uncomon James şi viaţa alături de soţul său, fost jucător profesionist de fotbal american, Jay Cutler. Împărţită între familie şi echipa sa tânără şi sexy, viaţa lui Kristin devine mai activă ca niciodată în noul decor situat în oraşul muzicii.

Întrebare: Ce ne poţi spune despre emisiune?

Kristin Cavallari: Emisiunea se numeşte Very Cavallari şi este despre viaţa mea în Nashville. Au trecut opt ani de la terminarea filmărilor pentru The Hills şi totul este schimbat. Sunt căsătorită, am trei copii şi un brand de lifestyle pe nume Uncommon James. Cred că este momentul perfect să încerc un program de tip reality. Soţul meu (Jay Cutler) a jucat fotbal profesionist timp de 7 ani iar noi depindeam de programul lui, dar acum este rândul meu.

Întrebare: A fost greu să te obişnuieşti cu camerele de filmat după ce ai petrecut un timp departe de obiectiv?

Kristin Cavallari: Am avut emoţii initial, dar a durat puţin. Dar după câteva zile m-am acomodat. A fost o experienţă frumoasă, mi-a plăcut. De data aceasta sunt producător executiv şi asta mă ajută deoarece ştiu că pot să hotărăsc dacă o scenă va apărea pe micile ecrane. Dacă aş vrea ca ceva să fie tăiat la montaj probabil că aş putea decide asta. Astfel am avut libertatea de a fi eu însumi ştiind că am această plasă de siguranţă. M-am simţit bine comparativ cu Laguna Beach unde nu aveam deloc control.

Întrebare: Ce ai învăţat să nu faci?

Kristin Cavallari: Simt că fac orice îmi doresc, nu mă simt îngrădită, mă simt în siguranţă. Nu că în Laguna Beach şi în The Hills nu am făcut tot ce am simţit (râde). Uneori am avut probleme, dar nu aş schimba nimic, astfel am ajuns ce sunt astăzi.

Întrebare: Deci nu regreţi nimic?

Kristin Cavallari: Sunt momente de care nu sunt mândră, dar nu aş schimba nimic.

Întrebare: Este ciudat că o mare parte din viaţa ta a fost înregistrată?

Kristin Cavallari: Da. Dar este şi interesant. Festivitatea de absolvire a liceului şi balul de absolvire sunt aşa bine editate că arată ca un film şi este foarte plăcut să le privesc, să mă întorc în timp. Sunt şi momente bune şi rele de la 17,18, 19, 20 de ani pe care poate nu aş vrea să le împărtăşesc.

Întrebare: Noua emisiune este similară cu The Hills sau Laguna Beach? Acest tip de format a fost foarte apreciat pe vremea aceea. Ce este diferit la această emisiune?

Kristin Cavallari: Laguna Beach şi The Hills arată ca un film. Au fost filmate superb. Very Cavallari este diferit, dar este o emisiune deosebită filmată în Nashville, iar oraşul în sine este un personaj, este cool şi sexy, ceea ce nu cred că multă lume realizează. Are de asemenea personaje frumoase, toată echipa mea arată bine. Toate aceste elemente se îmbină perfect. Dar nu, nu este filmat la fel ca Laguna Beach şi The Hills.

Întrebare: Povesteşte-ne despre personaje, cine sunt, vor avea loc conflictele pe care le aşteptăm de la un program de tip reality?

Kristin Cavallari: Da. Îl veţi vedea pe soţul meu, Jay, care este foarte amuzant. El aduce doza de comedie, iar telespectatorii vor fi surprinşi să îl descopere astfel. Cea mai bună prietenă a mea, Kely, face parte din show şi cu ea sunt pur si simplu eu, mă prostesc, fac glume şi alte lucruri pe care le fac cele mai bune prietene. Apoi este latura mea de manager, latura pe care fanii mei o cunosc, sunt dură, nu mă tem să îmi spun părerea ceea ce mi-a adus beneficii în viaţa profesională. Apoi urmează echipa mea, Britney se ocupă de Uncomon James în ansamblu, este incredibil de organizată, foarte motivată şi hotărâtă. O avem şi pe Shannon, care se ocupă de conturile noastre de social media, dar face parte din generaţia millennial şi nu îi place să lucreze (râde), lucrează când vrea. Vrea mai mult să se distreze, dar este foarte bună la ce face şi este captivantă, o să fie un star. Alături de noi o avem şi pe Regan, pe care o ador, ea este asistenta principală până ce vom deschide reprezentanţa şi este uşor uitucă (râde). În show sunt si iubiţii lor. Mai este şi Worth şi el lucrează pentru mine şi este un bombonel (râde).

Întrebare: Ce ne poţi spune despre brand?

Kristin Cavallari: Uncomon James a fost lansat acum un an, tocmai l-am sărbătorit. A fost lansat cu o colecţie de bijuterii, foarte drăguţe, minimaliste, am vrut o colecţie care să se potrivească oricând cu orice. Recent am lansat obiecte pentru casă, care sunt handmade şi provin din India. Cupe de măsurat, linguri, boluri de salată etc. Astfel tocmai ce am deschis o reprezentanţă în Nashville. Emisiunea prezintă întreaga actiune a deschiderii magazinului de la început până la final. Eu sunt proprietara exclusivă a brandului Uncomon James şi este prima dată în viaţa mea când pot să fac tot ce îmi doresc, iar asta este cea mai provocatoare, cea mai placută şi satisfăcătoare meserie pe care am avut-o, în afară de cea de mamă.

Întrebare: De unde a venit numele?

Kristin Cavallary: James este al doilea nume al fetei mele şi îmi place numele de James pentru o fetiţă chiar dacă este neobişnuit (în engleză: uncommon). Aşa se numea şi fratele meu care nu mai este printre noi de doi ani, aşa că numele are o încărcătură deosebită pentru mine.

Întrebare: Ai trei copii şi o carieră în ascensiune, cum reuşeşti să le faci pe ambele?

Kristin Cavallari: Nu aş putea face asta dacă Jay ar mai juca fotbal. Din fericire este acasă toată ziua, în fiecare zi şi îi ia pe băieţi de la şcoală şi mă ajută mult, mă bazez foarte mult pe el. Chiar nu aş putea face asta fără ajutorul lui. În primul rând sunt mamă şi pentru mine este foarte important să ajung acasă la 5 p.m şi să iau cina cu familia mea. Este o prioritate să fiu acasă dimineaţa să le servesc micul dejun şi să le pregătesc pachetul pentru prânz, pur şi simplu este foarte important pentru mine. Mă simt norocoasă că am reuşit să deschid magazinul în Nashville şi am început filmările pentru acest reality tot aici, pentru că toată lumea ştie că industria divertismentului este concentrată în New York şi LA, unde trebuie să călătoresc periodic, dar în cea mai mare parte a timpului sunt aici, iar familia mea este cea mai importantă. Mă simt foarte, foarte norocoasă.

Întrebare: Viaţa ta în Nashville este mai relaxată ca cea din LA?

Kristin Cavallari: Da, presupun că este. Când filmam pentru The Hills oriunde mergeam eram urmărită de reporteri si fotografi, puteam să stau la o masa distanţă de ei în restaurant şi să nu ştiu. Aici nu am astfel de probleme şi este chiar plăcut. (râde)

Întrebare: Având în vedere experienţele tale în viaţa personală, cât de atentă eşti la expunerea publică a soţului şi copiilor mai ales că ei nu au avut o relaţie cu lumea aceasta?

Kristin Cavallari: Copiii mei nu fac parte din emisiune, vreau să le păstrez intimitatea şi vreau să se bucure de copilărie. Pe de altă parte Jay, jucând fotbal, a avut parte de atenţia mediei şi nu îi plăcea în mod deosebit, subiect pe marginea căruia a trebuit să discutăm foarte mult. Astfel am stabilit limite clare la ce se poate şi nu se poate filma. În final familia este cea mai importantă pentru mine şi vreau ca ei să se simtă bine şi confortabil. Cred totuşi că prezenţa lui în emisiune îi va aduce un capital bun de imagine pentru că este perceput ca un tip dur deoarece publicul nu l-a cunoscut cu adevărat. Cred că este bine să expună şi alte faţete ale personalităţii sale.

Întrebare: Care sunt etichetele de care te loveşti tu?

Kristin Cavallari: Ei bine, după Laguna Beach şi The Hills publicul crede că sunt o persoană dificilă. Probabil încă au părerea asta. Very Cavallri mă reprezintă în totalitate. Poate partea dificilă am reuşit să o păstrez în viaţa profesională iar când ajung acasă sau când stau cu prietena mea, Kelly, sunt un om calm şi senin ceea ce reprezintă adevărata mea personalitate.

Întrebare: Ce sfat i-ai da tinerei Kristin dacă ai putea?

Kristin Cavallari: Aş sfătui-o să se bucure de fiecare secundă pentru că timpul trece foarte repede. Toată viaţa mi-am dorit să cresc, să trec peste etape, iar acum am 31 de ani şi trei copii şi vreau să opresc timpul. Vreau să trăiesc în prezent şi să mă bucur de această călătorie minunată.

Întrebare: Pari genul de femeie care le are pe toate, asemeni unui clişeu.

Kristin Cvallari: Este uşor să vezi asta din exterior, dar eu nu simt aşa mereu. Pe social media toţi postăm ce ne dorim ca alţii să vadă, nu postezi o situaţie dificilă sau o noapte grea. Viaţa mea este foarte frumoasă şi activă, dar asta nu înseamnă că totul este perfect şi că pot controla orice situaţie.