INTERVIU – Actriţa Sophie Simnett din serialul The Lodge: „Îmi place să mă distrez”

De: Cătălina Matei / 07.03.2017, 13:49
INTERVIU - Actriţa Sophie Simnett din serialul The Lodge:
Sophie Simnett este noul star al show-ului muzical, The Lodge. Stăm de vorbă cu simpatica actriţă de la Disney Channel pentru a afla mai multe despre triunghiuri amoroase, lacrosse şi cum este viaţa atunci când lucrezi la The Lodge…

– Bună, Sophie! Ce ne poţi spune despre personajul tău din serial?

Skye este un personaj foarte onest şi bun. Are o personalitate vibrantă şi nu le permite celorlalţi să o schimbe. Este foarte directă şi este recompensată pentru acest lucru în serial, ceea ce mi se pare foarte frumos de văzut.

– Cu ce dificultăţi se confruntă Skye?

În serial, Skye se mută de la o viaţă de oraş la ţară. Acolo întâlneşte o grămadă de oameni noi, inclusiv doi băieţi pe nume Sean şi Ben. Astfel ea ajunge să facă parte dintr-un triunghi amoros pe măsură ce încearcă să se acomodeze cu noua ei viaţă!

– Un triunghi amoros? Asta înseamnă că vom vedea multe idile romantice în serial? 

Da! Când vine vorba de dragoste, acţiunea ia multe întorsături şi schimbări. Telespectatorii vor fi cu siguranţă captivaţi.

– Tu ce ai face dacă ai descoperi că eşti prinsă în mijlocul unui triunghi amoros?

Dacă mi s-ar întâmpla mie, cred că aş încerca să ies cât mai repede. Este o situaţie foarte dificilă în care să te afli şi o compătimesc pe Skye pentru că nu e ca şi cum a ajuns voit în situaţia asta. Dacă mi s-ar întâmpla mie, aş sta puţin şi m-aş gândi la cea mai bună metodă să abordez situaţia pentru că nu este corect să ţii doi oameni ca pe ghimpi.

– Cum îşi gestionează Skye situaţia aceasta în care se află?

Putem vedea clar ce se întâmplă cu Skye când devine prinsă în acest triunghi amoros. Este prima ei experienţă cu băieţi, aşa că este depăşită de situaţie. Va trebui să urmăriţi serialul pentru a vedea exact cum rezolvă situaţia în care se află, şi poate veţi găsi chiar şi inspiraţie?

– Cât de jenant a fost să filmezi scenele romantice pentru The Lodge?

Am crezut că o să fie jenant, dar de fapt a fost grozav pentru că cei doi care îi interpretează pe Sean şi Ben mi-au devenit prieteni buni pe platou. Toţi cei din echipa de distribuţie am locuit împreună timp de mai multe luni cât am filmat serialul. Eram nevoiţi să petrecem 24 de ore pe zi împreună, dar din fericire era foarte plăcut să stai în preajma lor. A fost minunat, pentru că am reuşit să ne conectăm cu adevărat la personajele noastre – şi să ne simţim cu toţii confortabil.

– Spune-ne adevărul, Sophie… La ce fel de aventuri amuzante ne putem aştepta de la The Lodge?

Serialul are multe aventuri! Avem parte de aventuri emoţionale, dar şi de cele reale. The Lodge este aproape ca o tabără de vară, aşa că vă puteţi aştepta şi la multe aventuri în natură. Şi nu uitaţi că există un mister secret care înconjoară The Lodge.

– Acest mister va fi dezvăluit în primul episod?

În primul episod veţi vedea doar indicii care duc la acest mister, dar nu va fi dezvăluit atunci. Va trebui să urmăriţi serialul pentru a-l descoperi!

– Prietenia este o temă importantă a serialului. Cum eşti tu ca prietenă?

Îmi place să cred că sunt o prietenă de încredere. La şcoală se ştie despre mine că păstrez bine secretele pentru că mulţi îmi spun secretele lor, iar eu nu le împărtăşesc nimănui altcuiva. Nu am vorbit niciodată despre secretele altora. Le ţin pe toate cu lacăt, dar cred că este foarte important să fii un prieten loial.

– Ce îţi place să faci când nu lucrezi?

Îmi place sportul, aşa că joc lacrosse, netball şi tenis – dar cel mai mult lacrosse. De asemenea, îmi place mult fotografia şi câinii. Îmi place să-mi plimb câinele. Ah, şi să mănânc. Îmi place mult să gătesc mâncare sănătoasă!

– Mai ai şi alte hobby-uri?

Îmi place să petrec! Îmi place să dansez cu colegii mei. Eu sunt prietena aceea stânjenitoare care nu ştie deloc să danseze; de care râde toată lumea, dar nu mă interesează. Aşa sunt eu!

– Cum te simţi să fii noul star Disney Channel?

Sunt foarte entuziasmată, nu am reuşit încă să procesez tot ce mi se întâmplă. Încerc doar să fac faţă cu fiecare zi ce trece – dar sunt foarte recunoscătoare pentru această oportunitate. Sper că de aici vor apărea multe lucruri grozave.

– La ce te gândeşti când oamenii compară The Lodge cu High School Musical?

Amploarea acestui proiect, precum şi speranţa şi potenţialul serialului The Lodge sunt atât de mari încât este cu totul supranatural. High School Musical a avut un impact mare asupra întregii generaţii de copii, inclusiv asupra mea. Am 18 ani şi la final de liceu primul cântec pe care mi s-a cerut să-l interpretez a fost We’re All In This Together din High School Musical. Este ireal!

– Wow! Deci ai dansat pe multe melodii consacrate din High School Musical?

Oh, da! High School Musical a fost foarte important pentru generaţia mea. Este ciudat că încă vorbim despre serial 10 ani mai târziu şi că este atât de evident în vieţile multor oameni. Ca The Lodge să aibă un impact la fel de mare asupra copiilor ar fi uriaş. Sperăm că va fi o influenţă bună asupra celor care îl urmăresc – aşa cum a avut şi High School Musical asupra mea. Aş fi onorată să fac parte dintr-un proiect la fel de important.

– Cât de multă muzică este în The Lodge?

În serial este multă muzică! Avem nouă cântece originale, foarte varietate, care te fac să te ridici şi să dansezi. Muzica este grozavă în The Lodge.

– Cât de dificil a fost să filmezi scenele muzicale din serial?

Scenele cu muzică au fost foarte dificile, dar şi foarte distractive pentru că erau diferite faţă de scenele normale. Sunt dificile pentru că sunt multe porniri şi opriri. Vrei să intri cu adevărat în atmosfera cântecului şi să captezi fiecare vers, aşa că sunt multe repetiţii – dar a fost frumos.

– Am auzit un zvon că ai învăţat singură să cânţi şi să dansezi, Sophie…

Zvonurile sunt adevărate! Am făcut lecţii de canto clasic şi am cântat în coruri, dar nu aveam deloc încredere în mine. Nu puteam să cânt singură, aşa că am avut mari emoţii când am participat la audiţiile pentru The Lodge. Mi-am sunat agentul şi i-am spus: “Eşti sigur că vrei să mă duc la audiţia asta?” Am învăţat cântecul şi m-am lăsat purtată – şi apoi am avut 12 rechemări. Până la urmă am cântat singură de 12 ori!

– Cum te-au ajutat rechemările să-ţi întăreşti încrederea în tine?

Până la finalul procesului de audiţii, încrederea mea era bine construită. Şi a continuat să se întărească atunci când am început lecţiile de dans. Am uitat de toate îngrijorările mele destul de repede. Acum, îmi place să dansez şi ador să cânt. Chiar dacă nu sunt cea mai bună din clasă, îmi place în continuare să fac asta. După ce termin sesiunile de filmare, de abia aştept să merg din nou la lecţii.

– Şi în final… de ce ar trebui să stăm cu ochii pe The Lodge?

Cred că toată lumea ar trebui să urmărească The Lodge pentru că este cel mai bun lucru pe care l-aţi văzut vreodată! Acest show are de toate. Are muzică, dans, acţiune, romantism şi mult mister. Urmăriţi şi convingeţi-vă singuri…

Nu uitati sa urmariti episoade noi din serialul The Lodge la Disney Channel in fiecare zi de sambata si duminica de la ora 11:00 incepand din 11 martie.