INTERVIU – Aurelian Temişan, surpriză de proporţii pentru fani: „Ofer ceva inedit, ce nu vezi de multe ori în viaţă”

De: Cătălina Matei / 07.03.2017, 13:03
INTERVIU - Aurelian Temişan, surpriză de proporţii pentru fani:
Adevaratii barbati frumosi ai muzicii româneşti, Aurelian Temişan, Smiley, Cornel Ilie şi Gabriel Cotabiţă, invită toate femeile pe data de 20 martie 2017, în sala mare a Teatrului Naţional din Bucureşti, la un spectacol muzical original, dedicat tuturor ipostazelor feminine. Femeia – iubită, femeia – muză, femeia – soţie, femeia – amantă, femeia – gospodină, femeia – mama, femeia – adulteră, femeia – cochetă, femeia – independentă, femeia – fatală, femeia – business. FEMEIA…toate tipologiile de femei se vor regăsi în spectacolul muzical oferit de Aurelian Temişan, alaturi de invitatii sai speciali: Smiley, Cornel Ilie şi Gabriel Cotabiţă, mari iubitori de femei şi muzică aleasă dedicata acestora.

Cu această ocazie, Aurelian Temişan a acordat un interviu pentru apropotv.ro în care dezvăluie detalii neştiute despre show-ul unic pe care l-a pregătit.

– Cum s-a nascut ideea acestui concert la Teatrul National?

Ideea concertului in sine s-a nascut din dorinta de a oferi publicului ceva inedit, ceva ce nu au vazut de multe ori in viata sau daca cu siguranta au vazut,  au vazut la niste artisti straini. Un spectacol intim, prietenos, un concert unic atat audio cat si vizual, un concert dorit de orice artist, un unplugged  care uneste mesajul cu sunetul si contopeste spectatorii in acelasi film cu scena! 

– Cine sunt invitatii tai speciali?

In primul rand, invitatii mei sunt spectatorii, publicul din sala. Pe scena am trei prieteni care au raspuns pozitiv din prima secunda in care le-am prezentat ideea, respective Cornel Ilie – Vunk, Smiley si Gabriel Cotabita.

– Ce alte surprize vei pregati pentru acest spectacol?

Pe scena am numai muzicieni profesionisti, 14 in trupa, si cativa care intra ca elemente speciale si unice la anumite momente ale show-ului. Elementele surpriza sunt intorsatura pe care au luat-o sunt melodiile pe care ei le stiu, din repertoriul meu, ca “ Nu, nu, nu”, “ Cine oare”, “Intr-o zi”, “Oarecare” – de la Smiley, “Iubeste-ma de tot” – de la Cornel de la Vunk, “Prima iubire si ultima” – Gabriel Cotabita. Si celelalte pe care chiar daca nu le stiu, o sa faca cunostinta cu ele chiar pe data de 20 martie, la TNB.

– Ce melodii se vor auzi pe scena Teatrului National?

Asa cum v-am spus deja, multe piese din repertoriul meu, amitite deja mai sus, dar si alte melodii, care de-acum incolo isi vor gasi probabil loc in sufletele spectatorilor si invitatilor, in functie de starea pe care o au cand vin la concert.

– Va ganditi sa faceti o traditie din acest concerte in luna martie?

Nu neaparat, dar ma gandesc ca dupa acest concert sa incep deja constructia urmatorului spectacol pentru ca nu va fi singular si legat de un sezon. Femeii ii poti canta in oricare clipa a vietii ei, a vietii tale, in oricare secunda, in oricare minur, in orice zi a anului. Asadar nu trebuie sa astept Martie ca sa am un astfel de spectacol.

– Care este cel mai memorabil concert la care ai fost tu?

Concertul lui George Michael, cand a venit la noi! Iar cel mai memorabil concert pe care l-am avut este cel de pe 20 martie.

– Cu ce artist international ti-ai dori o colaborare?

Mi-ar placea sa cant cu Justin Timberlake, iar din partea feminina, cu Mariah Carey, iar din generatia tanara – cu Ariana Grande.

– Ce mesaj le transmiti doamnelor si domnisoarelor in aceasta luna dedicata lor?

Sa iubeasca si sa se lase iubite!