INTERVIU – Brandi Glanville, fosta soţia a actorului Eddie Cibrian: „Sunt celibatară de 7 ani. Îmi caut iubirea într-un show de televiziune”

De: Cătălina Matei / 27.06.2016, 13:44
INTERVIU - Brandi Glanville, fosta soţia a actorului Eddie Cibrian:
A ieşi la întâlniri este destul de greu pentru oricine, dar dacă eşti vedetă e aproape imposibil. Până acum. E! scoate la iveală culisele vieţilor romantice ale celor mai notorii vedete singure şi mari amatoare de întâlniri, în noua serie săptămânală Famously Single.

Opt vedete trec, sub acelaşi acoperiş din Los Angeles, printr-o detoxifiere sentimentală şi îşi analizează împreună problemele amoroase. Cei opt renunţă la statutul de celebrităţi şi trec prin exerciţii şi provocări menite să le dezvăluie cele mai personale experienţe, desprinse parcă din paginile tabloidelor. Nu e uşor să fii celebru. Este şi mai greu să găseşti dragostea când eşti vedetă. Seria Famously Single se difuzează vinerea, de la 22:00, doar la E!

Faimoşi, dar singuri. Vedetele celibatare vorbesc deschis despre problemele amoroase

Brandi Glanville, una dintre cele opt vedete participante la show-ul Famously Single, a acordat un interviu în exclusivitate pentru apropotv.ro în care dezvăluie de ce nu şi-a găsit iubirea adevărată până acum.

Brandi Glanville este celebră graţie rolului ei incendiar în The Real Housewives of Beverly Hills. Recent divorţată de soţul ei din ultimii 13 ani, Brandi spune: „Sunt singură pentru că am tendinţa de a-mi sabota relaţiile când devin câtuşi de puţin suspicioasă. Doar un procent foarte mic de bărbaţi pot fi fideli”.

– În primul rând, îţi mulţumesc foarte mult pentru că ai acceptat acest interviu, ştiu că este foarte devreme în California, unde te afli acum, aşa că îţi mulţumesc că eşti matinală!

Cu plăcere, nu este absolut nicio problemă, oricum trebuie să plec devreme azi, aşa că nu a fost o problemă să fiu gata la 7 dimineaţa pentru interviu.

– Pentru început, aşa vrea să te rog să ne descrii noul show de la E! – Famously Single.

Sigur, este vorba despre o emisiune săptămânală, în care suntem opt vedete celibatare care caută să îşi găsească perechea. Locuim în aceeaşi casă şi lucrăm cu un psiholog, Dr. Darcy, care ne dă sfaturi legate de întâlniri şi viaţă sentimentală, în şedinţe de grup şi individuale.

– De ce ai acceptat să faci parte din acest show?

Mi-am dorit de multă vreme să apar într-un astfel de show. Ştii, am atins o anumită vârstă, sunt celibatară de 7 ani şi mi-am dat seama că fac ceva greşit când vine vorba despre întâlniri şi relaţii sentimentale. Îmi doresc să nu mai fiu singură, aşa că m-am gândit: de ce să nu caut iubirea într-un show de televiziune?

– Ai spus că ţi-ai dat seama că faci ceva greşit; am mai citit o declaraţie mai veche, spuneai: sunt singură pentru că am tendinţa să îmi sabotez relaţiile atunci când încolţeşte în mine cea mai mică urmă de neîncredere, sunt foarte puţini bărbaţi care pot rămâne fideli. Chiar aşa este, chiar îţi lipseşte încrederea şi îţi sabotezi relaţiile?

Da, este adevărat, pentru că am suferit din dragoste în trecut. Am avut inima foarte rănită şi mi-a luat mult timp să trec peste ce s-a întâmplat. Mă tem să îmi mai deschid inima şi mă tem să nu sufăr din nou. La cel mai mic semn de neîncredere spun stop, mă retrag, pentru că mă tem să merg mai departe, mi-e teamă să nu sufăr din nou.

– Ai reuşit să treci peste ce s-a întâmplat, peste despărţirea de fostul tău soţ, Eddie Cibrian şi legătura acestuia cu LeAnn Rimes?

Da, am trecut peste despărţire, mi-a luat mult timp, dar am trecut peste. Am rămas, însă, cu o teamă să nu se întâmple din nou, nu mai vreau să trec prin aşa ceva. Trebuie să învăţ să îl las pe celălalt să se apropie de mine, să îmi deschid inima din nou. La asta lucrez acum, încerc să merg mai departe.

– Nu îţi este teamă că te vei expune prea mult în Famously Single? Că vei dezvălui prea mult din gândurile şi emoţiile tale?

Să ştii că îmi place faptul că, în acest show, sunt 100% eu însămi. Nu trebuie să fiu mereu aranjată, super glamourous, cu coroniţa pe cap, ca în show-ul în care am mai apărut – The Real Housewives of Beverly Hills. Aici, în Famously Single, camerele de filmat sunt pe urma noastră tot timpul, ne filmează şi îmbrăcaţi elegant, machiaţi, coafaţi, dar şi fără să fim aranjaţi, fără machiaj. Mi-am dorit să arăt şi o altă faţă a mea – pe aceea pe care publicul nu a văzut-o în The Real Housewives.

– Cu cine te înţelegi bine în Famously Single şi cu cine nu?

La început mi-a fost foarte greu, pentru că unele dintre fete nu m-au plăcut din start, iar eu nu intru în acest joc. Mi se pare ridicol felul în care m-a atacat Aubrey, de exemplu, ei nu i-a plăcut de la început faptul că eu particip la acest show. Nici Somaya nu m-a plăcut deloc, mi-am dat seama imediat. Mă înţeleg bine cu băieţii, sunt grozavi cu toţii, şi cu Jessica, este foarte simpatică. Deci singurele cu care nu  mă înţeleg sunt Aubrey şi Somaya.

– Aşadar, te înţelegi mai bine cu băieţii, de ce?

Am foarte multe prietene bune în viaţa de zi cu zi, mă înţele bine cu ele. Dar în casa din Famously Single sunt personalităţi puternice, ego-uri imense. Sincer, Aubrey este foarte rea, este egoistă, crede că în casă există o singură vedetă – şi aceea este ea! Nu îmi dau seama dacă spune răutăţi doar pentru că se află în faţa camerei de filmat şi vrea să se distreze, dar nu îmi place ce face.

– Cum te înţelegi cu terapeutul vostru din Famously Single, Dr. Darcy? Asculţi sfaturile ei?

Dr. Darcy este extraordinară! O ascult, mă ajută cu adevărat, nu am întâlnit niciodată un psiholog ca ea, care să îşi deschidă, la rândul său, inima în faţa mea, să îmi împărtăşească propriile ei secrete şi să pot să spun şi eu ce simt, la rândul meu. Dr. Darcy nu este genul e terapeut care doar stă pe scaun şi te ascultă, ci se implică, participă activ, îmi place şi mă ajută foarte mult.

– Ştiu că ai doi băieţi, de 13 şi 9 ani, se uită la show?

Nu, Doamne-fereşte, nu se uită! Emisiunea se difuzează după ora 10 seara, e târziu pentru ei, la ora aceea ei sunt deja în pat şi asta e foarte bine. Pentru că ai adus vorba despre ei, asta este una dintre problemele cu care mă confrunt – cum să le spun copiilor mei că urmează să mă întâlnesc şi cu alte persoane, că va apărea, probabil, şi altcineva în viaţa mea. Până acum nu am adus pe nimeni aproape de ei şi va trebui să încerc să le explic că s-ar putea ca, la un moment dat, să am un partener.

– Ai aflat ceva nou despre tine în timpul filmărilor la Famously Single?

Da, mai multe lucruri! Mi-am dat seama că am reuşit să dobor zidurile pe care le-am ridicat singură în jurul meu, în materie de întâlniri romantice, am învăţat că e ok să fiu vulnerabilă, că trebuie să îmi asum nişte riscuri şi că pot merge mai departe!

– Ce aştepţi de la acest show?

Să mă pot îndrăgosti din nou, să ies la întâlniri, să fiu mai deschisă în relaţiiile sentimentale, să îmi găsesc perechea!