INTERVIU Cove, de la “Vorbeşte lumea”: “Soţia mă consideră norocos că sunt înconjurat de femei frumoase”

De: Nicoleta Nicolae / 19.04.2016, 12:05
INTERVIU Cove, de la “Vorbeşte lumea”: “Soţia mă consideră norocos că sunt înconjurat de femei frumoase”
Gabriel Coveşeanu, alias Cove, prezentatorul de la "Vorbeşte lumea", emisiunea de la PRO TV, mărturiseşte că, în ultima vrema, este la curent cu toate preocupările feminine. Mai mult, nu-i mai scapă nicio ştire mondenă. Citiţi, în continuare, un interviu pentru ApropoTV.ro cu simpaticul actor.

– De la o vreme, eşti la curent cu tot ceea ce „Vorbeşte lumea”. Care ţi se pare cea mai tare ştire pe care ai auzit-o în ultima vreme?

Sunt la curent în ultima vreme cu toate preocupările feminine: cum se aplică machiajul, ce mascara, ce blush etc. Pe lângă aceste subiecte, nu îmi scapă nimic nici din lumea mondenă. Având un flux atât de mare de ştiri în fiecare emisiune, îmi este greu să nominalizez o ştire anume. Sigur că au fost multe şi amuzante şi şocante, însă cu siguranţă vor mai veni multe altele.

– Ai făcut, la rândul tău, lumea să vorbească despre tine. Îţi aminteşti de un zvon care a apărut despre tine şi era complet neadevărat?

A fost la un moment dat o ştire conform căreia mi-am cumpărat o  porţiune de plajă la Marea Neagră. Nu că nu mi-aş fi dorit, dar nu era adevărat.

– Dacă ar fi să alegi orice personalitate, din prezent sau trecut, pe care să o ai invitată în emisiune, care ar fi aceasta? Care ar fi prima întrebare?

L-aş invita pe Mircea cel Bătrân şi principala întrebare ar fi: “Tu eşti Mircea?!” Dacă răspunde: “Da, împărate!”, e clar că el e. J

– Pe tot parcursul carierei tale în televiziune, ai lucrat alături de femei foarte frumoase. Soţia ta ce părere are despre acest lucru?

Mă consideră norocos că sunt înconjurat de femei frumoase şi acasă şi la serviciu.

– Ai acasă un bebeluş drăgălaş. Care este activitatea voastră favorită? Cât de mult te implici în îngrijirea lui (scutece, biberoane)?

Ne ocupăm împreună de îngrijirea bebeluşului, însă cel mai mult îmi place să îl scot la plimbare

– În paralel cu emisiunea de la PRO TV, lucrezi ca actor la teatru. Vorbeşte-ne puţin despre proiectul la care lucrezi momentan.

Sunt implicat în spectacolele din stagiune curentă a teatrului Ion Creangă. Ma puteţi vedea în spectacolele Cartea Junglei, unde îl joc pe King Louie sau Un lup o capră şi trei iezi, unde am rolul povestitorului.

– Dacă nu ai fi lucrat în industria divertismentului, ce altă carieră ţi-ar fi plăcut să urmezi?

Dacă nu aş fi lucrat în divertisment, cred că m-aş fi descurcat în orice altă activitate care presupune comunicarea.

– Ce faci în timpul liber, atunci când nu filmezi sau mergi la repetiţii? Care sunt hobby-urile tale?

Sunt pasionat de filme, aşa că profit de momentele mai libere pentru a mă pune la curent cu noutăţile şi merg la cinematograf. În rest, timpul este dedicat familiei.

– Dacă te-ai întâlni acum cu tine la început de carieră, ce ţi-ai spune? Un sfat sau o constatare despre viaţă la care ai ajuns acum.

Ai încredere în tine!

 

Gabriela Groza

Tags: