Interviu cu actorul Nikolaj Coster-Waldau, interpretul personajului Jaime Lannister din „Urzeala tronurilor”

De: Dragos Tanase / 09.04.2014, 09:30
Interviu cu actorul Nikolaj Coster-Waldau, interpretul personajului Jaime Lannister din
Nikolaj Coster-Waldau, interpretul personajului Jaime Lannister din serialul "Urzeala tronurilor", a declarat într-un interviu pentru ProTV Magazin că ofertele pe care le-a primit în ultimii doi ani se datorează acestei producții, dar și că urmărește show-ul TV "fiindcă arată incredibil".

Actorul danez vorbește despre cum se simte în rolul „regicidului” și ce a însemnat pentru el serialul „Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones”, al cărui al patrulea sezon a avut, recent, premiera în România.

Actorul precizează că personajul pe care îl interpretează, Jaime Lannister, se întoarce la Debarcaderul Regelui.

„Are parte de un nou început și încearcă să-și găsească locul. Acum este comandantul Gărzilor Regelui, așa că are o mulțime de responsabilități. Cred că e fericit că s-a întors, dar a fost o trecere bruscă pentru el; e ciudat că familia Lannister este unită – până acum nu membrii ei au fost deloc împreună”, a declarat acesta.

Pe de altă parte, Nikolaj Coster-Waldau spune că Jamie este „foarte loial familiei sale și ar face orice pentru oamenii pe care îi iubește”.

Întrebat cum i-a fost influențată cariera de serialul „Urzeala tronurilor”, acesta a spus că lucrează ca actor de 20 de ani, „dar este diferit să joci într-un serial ca acesta, din cauza popularității”.

„Chiar dacă am lucrat la serial, îmi place să-l urmăresc, fiindcă arată incredibil”, a spus actorul.

Cel de-al patrulea sezon al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” a avut premiera în România pe 7 aprilie, pe postul TV HBO.

Interviul integral il puteti citi in Pro TV Magazin!