Interviu Dylan Bruce – Crimele (The Murders): „Serialul are o abordare foarte interesantă asupra investigaţiilor criminalistice”

Apropo.ro / 08.07.2019, 15:52
Interviu Dylan Bruce – Crimele (The Murders):
Noul serial de investigaţii criminalistice este localizat în vibrantul Vancouver şi urmăreşte viaţa personală şi profesională a lui Kate pe măsură ce investighează cazuri complexe, care îi vor testa principiile şi loialitatea.

Detectivul Nolan Wells (Dylan Bruce) este partenerul lui Kate în cadrul departamentului de omucideri. Nolan este un detectiv cu experienţă, arătos şi cu un umor care ascunde trauma resimţită în urma divorţului dificil de care a avut parte. Nolan acceptă fără entuziasm să fie partenerul lui Kate după ce fostul ei camarad a fost ucis. A muncit foarte mult să ajungă în această funcţie şi crede că avansarea lui Kate miroase a nepotism, chiar dacă probele demonstrează contrariul. Împreună lucrează echilibrat, în ciuda atracţiei care le complică relaţia.

 Spune-ne ceva despre tine!

Dylan Bruce: Sunt din Vancouver, B.C. Canada, dar am trăit aproape jumătate din viaţă în Statele Unite.

Când ai descoperit actoria?

Dylan Bruce: M-am îndrăgostit de actorie în primul an de la universitate şi de atunci am ştiut că asta îmi doresc să fac.

Care a fost prima impresie când ai citit scenariul pentru serialul Crimele?

Dylan Bruce: Prima impresie a fost că această producţie are personaje puternice şi o desfăşurare a acţiunii pe care nu o poţi anticipa. Este imprevizibil.

De ce trebuie să ne uităm la serialul Crimele?

Dylan Bruce: Serialul merită urmărit. Are o abordare foarte interesantă şi actuală asupra investigaţiilor criminalistice.

Cum se diferenţiază acest proiect de celelalte proiecte în care te-ai implicat?

Dylan Bruce: Pe lângă acţiunea surprinzătoare şi personajele bine conturate, acest serial este diferit de alte producţii şi datorită coloanei sonore, a muzicii. Veţi vedea cum muzica vă va purta prin acţiune.

Care sunt calităţile pe care le apreciezi cel mai mult la personajul tău, Nolan Wells?

Dylan Bruce: Cel mai mult îmi place că Nolan are un exterior dur, de Teflon, dar cu o inimă mare.

 Ai un mesaj pentru publicul din România?

Dylan Bruce: Urmăriţi serialul Crimele, din 14 iulie la DIVA! Vizionare plăcută!