Interviu exclusiv cu solistul trupei Celelalte Cuvinte, Calin Pop

Apropo.ro / 24.04.2009, 12:39
Showbiz.ro a realizat un interviu, in exclusivitate, cu solistul trupei Celelalte Cuvinte, Calin Pop.

Echipa Showbiz.ro publica un interviu, in exclusivitate, cu legendarul artist rock Calin Pop, solistul trupei Celelalte Cuvinte.

Piesele pe care Calin le-a creat alaturi de Celelalte Cuvinte raman pe repeat in mintea si sufletul unui public fara varsta…

Showbiz.ro: 2009 a insemnat o revenire din punct de vedere discografic pentru Celelalte Cuvinte. Cum ati ales titlul albumului “Stem” si ce reprezinta el pentru dvs.?

Calin Pop: Albumul ,,Stem,, inseamna de fapt un nou album dupa patru ani de la precedentul si o noua experienta in propriul studio de inregistrari. Titlul face trimitere la sensul medical (celulele stem) reprezentand capacitatea membrilor grupului de regenerare si de actualizare din punct de vedere muzical, binenteles, pastrandu-se originalitatea si filtrul propriu muzical.

Showbiz.ro: Cum sunt fanii Celelalte Cuvinte?

Calin Pop: Sunt uimitori. De foarte multe varste, ei se afla intr-o crestere lenta ca si numar dar foarte seriosi si fideli. Incercam ca prin ceea ce facem sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor lor, dar sa-i facem si noi pe ei sa se ridice la ceea ce asteptam de la ei.

Citeste interviul complet, pe Showbiz.ro

Celelalte Cuvinte – Zmeie

 

Â