INTERVIU EXCLUSIV Superba actriţă Nurgul Yesilcay (serialul Kosem): “Secretele de beauty la care apelez sunt vechi de când lumea”

De: Cristiana Trifu / 02.10.2017, 10:49
INTERVIU EXCLUSIV Superba actriţă Nurgul Yesilcay (serialul Kosem): “Secretele de beauty la care apelez sunt vechi de când lumea
Superba actriţă Nurgul Yesilcay, aceeaşi care a cucerit publicul din România cu rolul principal din „Furtuna pe Bosfor”, a acordat un interviu exclusiv pentru apropotv.ro în care a dezvăluit secretele ei de frumuseţe.

Nurgul Yesilcay îi dă viaţă celei mai puternice Sultane a Imperiului Otoman, KOSEM, cea care, în lupta ei pentru putere este în stare de sacrificii uluitoare. Sultana e în stare să treacă şi peste cadavrul fiului ei, atunci când acesta vrea să îi submineze puterea.

– În România, ai o mulţime de fani, graţie rolurilor din seriale. Cum te simţi când ştii că eşti apreciată de atât de multă lume din alte colţuri ale lumii?

Ma simt extraordinar! Este inaltatator sa stii ca oameni din intreaga lume, de toate varstele si din toate categoriile sociale, iti urmaresc si apreciaza munca. Profit de ocazie pentru a le transmite, tuturor, dragostea si respectul meu.

– Ce îţi place cel mai mult la cariera ta de până acum?

Actoria iti ofera posibilitatea de a transmite o multitudine de lucruri catre auditoriu … stari, actiuni, mesaje pe care le oferi prin prisma rolurilor interpretate. Profesia de actor iti ofera sansa de a invata continuu si constant cate ceva, fapt care imi place enorm. Deopotriva imi place ca prin intermediul actioriei ai, in permanenta, contact cu oamenii si recunosc ca nu exista satisfactie mai mare pentru mine, decat atunci cand vad ca publicul ma iubeste si imi apreciaza munca.

– Ţi-ai ales un motto pe baza căruia îţi ghidezi viaţa?

Nu i-as spune motto ci valori care imi ghideaza existenta. Cred in prietenie, in onestitate, in echilibru.

– Îţi mai aminteşti ce ai făcut cu primii bani câştigaţi din actorie?

imi amintesc ca mi-am luat cateva carti pe care imi doream sa le am in biblioteca si “unelte” trebuincioase pentru pictura, pasiunea mea. 

– Femeile din Turcia sunt renumite pentru frumuseţea lor. Dezvăluie, te rugăm, trei secrete de beauty din ţara ta.

 Multumim pentru compliment! Va impartasesc trei dintre “secretele” la care apelez si eu, in ziua de azi, desi ele sunt vechi, de cand lumea. Pentru ingrijirea pielii folosesc un scrub pe care il prepar din miere, sare fina de mare si zat de cafea. Dupa curatarea pielii apelez la uleiurile de masline si migdale, pentru ca ele conferea o finete de nedescris pielii. Pentru a-mi ingriji parul folosesc, o data pe saptamana, o masca preparata din lapte si migdale.

– În opinia ta, care sunt cele mai tari tendinţe din moda actuală? Care sunt designerii care te inspiră cel mai mult?

Mie imi plac foarte mult imprimeurile, apelez la jeansi de cate ori vreau sa ma simt mai in largul meu, si apelez la tinutele elegante, ori de cate ori situatia o “cere”. Imi plac culorile iar tinutele mele, de cele mai multe ori, sunt pline de culoare.

– Care sunt accesoriile tale preferate, pentru care ai da şi ultimii bani de pe card?

 “Accesoriile” pentru pictura. Nu am bijuterii fara de care nu as putea trai.

– Cât de bine te pricepi să te machiezi singură? Ce trucuri de make-up ai învăţat în toţi aceşti ani?

 In timpul liber nu imi place sa ma machiez pentru ca imi este sufficient atat cat o fac in timpul filmarilor, prezentarilor, evenimentelor la care particip, iar atunci cand merg la astfel de intalniri, din fericire, am persoane iscusite langa mine.

Asta nu inseamna ca nu stiu sa imi aplic corect fondul de ten, blush-ul sau sa imi fac un machiaj de zi, pentru ca am mai “furat” si eu din maiestria make-up artistilor cu care am colaborat.

– Ce produse pentru îngrijirea părului foloseşti acasă? Care e cel mai bun truc atunci când părul tău are o zi proastă?

Nu prea i se “intampla” parului meu sa aiba “o zi proasta” pentru ca programul meu este destul de incarcat, cu filmari, aparitii TV sau in show-uri, reclame sau evenimente, motiv pentru care el trebuie, permanent, ingrijit. Insa, daca se intampla, totusi, folosesc masca de care va spuneam anterior, facuta din lapte si migdale care va garantez, face minuni.

– Care sunt serialele tale preferate la ora actuală? În care dintre ele ţi-ar plăcea să joci un rol?

Turcia are o industrie bine pusa la punct in ceea ce priveste serialele, si nu imi este usor sa aleg o productie preferata. Imi plac rolurile istorice, asa cum este “Kosem”, dar imi plac si rolurile romantice si chiar cele politiste.

– Dacă ai juca într-un film romantic la Hollywood, ce actor ţi-ar plăcea să fie partenerul tău de ecran?

Daca nu “indraznesc” prea mult, mi-ar placea sa-i am ca parteneri de film, si nu neaparat intr-o productie romantica,  pe Anthony Hopkins, Sean Penn, Adrien Brody …

– Cum arată ziua perfectă pentru tine? Ce îţi place să faci în timpul liber?

 Ziua perfecta este si ziua in care filmez pentru ca imi place la nebunie actorie iar timpul  liber mi-l petrec alaturi de fiul meu, calatoresc, ma uit la filme, pictez …

– La final, un mesaj pentru fanii din România…

Va iubesc din tot sufletul si va multumesc pentru aprecierea si dragostea voastra. Va doresc tuturor zile senine, iubire si sanatate maxima!

Serialul “Kosem” se difuzeaza luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D.