Interviu in exclusivitate cu membrii Il Divo

Apropo.ro / 24.09.2012, 11:58
Interviu in exclusivitate cu membrii Il Divo
Sebastian, Carlos, David şi Urs alcătuiesc grupul de pop opera Il Divo, înfiinţat în 2004 de Simon Cowell, şi care pe 23 septembrie a urcat pe scena din Piaţa Constituţiei pentru a le arăta românilor cum se susţine un concert elegant şi emoţionant.

Pe 13 septembrie m-am aflat în Praga, unde am avut deosebita plăcere de a asista pentru prima oară la un spectol susţinut de cei patru artişti desăvârşiţi: francezul Sebastian Izambard, spaniolul Carlos Marin, americanul David Miller şi elveţianul Urs Buhler. Inaintea începerii mareului concert, am stat de vorbă cu doi dintre membrii grupului, Carlos Marin şi Sebastien Izambard.

– De ce vor avea parte fanii de la Bucureşti?
Carlos Marin: Ei bine, va fi un spectacol fantastic, un show mult mai „apropiat” decât ceea ce am făcut în urma cu câţiva ani. Vom avea o orchestră fantastică pe scenă, vor fi în jur de 35 de muzicieni.

– Anul acesta urmează să concertaţi în România. Aţi primit vreo informaţie cu referire la ţara noastră?

Sebastien Izambard: Personal, nu ştiu multe despre România, dar am foarte mulţi prieteni români în Anglia, care mi-au povestit despre România. Chiar trebuia la un moment dat să merg la schi cu câţiva dintre aceşti prieteni. Am înţeles că aveţi o iarnă foarte geroasă şi încă nu m-am îndurat să-mi aduc copii acolo. Sper să apuc să vă cunosc puţin cultura, oamenii, mâncarea etc.

– Aveţi vreun ritual înainte de a urca pe scenă? Faceţi ceva deosebit în culise?
Carlos Marin: Nu, eu personal nu. Să aduc cât mai multe femei. Glumesc. Nu sunt un ciudat. Fiecare este diferit, dar eu nu fac special, poate doar beau o cola dietetică şi atât.

– Care este cea mai mare realizare de până acum?

Sebastien Izambard: Cea mai mare realizare este aceea de a avea ocazia să vizitez locuri noi, fie că este România sau alte ţări în care nu am apucat să mergem, cred că pentru noi patru este o şansă uriaşă şi minunată să venim în aceste ţări şi să continuăm să facem ceea ce ne place.

– Exista un artist alături de care aţi dori în mod special să urcaţi pe scenă pentru un duet?

Carlos Marin: Am avut numeroase colaborări cu Barbara Streisand, Celine Dion… Sunt mulţi artişti cu care am putea face ceva interesant. Poate Beyonce, de ce nu? Sau cu un rapper, cum ar fi Eminem.

– Ce simtiţi atunci când sunteţi pe scena în faţă a milioane de fani care cântă alaturi de voi?

Sebastien Izambard: Aşa cum spuneam mai devreme, este o mare şansă pentru toţi patru să facem ceea ce ne place. Este un adevărat dar, plus faptul că putem să vizităm atâtea tari. Speram că atunci când vom ajunge în România oamenii să ne iubească şi să cânte cu noi sau cel puţin să îşi arate interesul pentru concertul nostru, este mai mult decât suficient.
Femeile vă iubesc! Cu ce fel de incidente vă înfruntaţi la întâlnirile cu fanele?

Carlos Marin: Incidente cu femei? (n.r.: rade) Colegul meu este specialist în asta!

Sebastien Izambard: Nu, nu sunt. El este burlacul! Totul a început când a declarat într-o emisiune că este fan Tom Jones, bineînţeles că de atunci el primeşte toată lenjeria intimă a femeilor. Primim tot felul de lucruri în zilele noastre. Este amuzant.

– Ce mesaj aveţi pentru fanii din România?

Carlos Marin: Ne bucurăm să ne aflăm acolo în curând şi desigur să vedem toate femeile frumoase din România, şi mai ales cele singure (n.r.: râde). Ştiu că aveţi multe femei frumoase, iar eu, pentru că sunt singurul care nu are o relaţie, sper să o găsesc pe cea potrivită… sau mai multe femei potrivite (n.r.: râde).

Mia Nicolescu

Interviul Il Divo pentru ProTv Magazin de pe tare.ro