INTERVIU – Kristin Cavallari ( serialul Very Cavallari) : „Am descoperit echilibrul meu şi nu mă îndepărtez de el”

Apropo.ro / 10.04.2019, 15:12
INTERVIU -  Kristin Cavallari ( serialul Very Cavallari) :
Localizat în oraşul muzicii, Very Cavallari continuă să ofere acces exclusiv în viaţa femeii de afaceri, starului de reality şi modelului de lifestyle Kristin Cavallari, pe măsură ce jonglează cu funcţiile de şef, mama, soţie şi prietenă.
În noul sezon viaţa lui Kristin în Nashville este la fel de agitată.  Kristin şi soţul ei, fostul jucător de football Jay Cutler, s-au mutat la o fermă la distanţă de o oră faţă de oraş.  Ca şi sportiv retras din activitate, Jay duce cea mai bună viaţă de până acum în rolul de soţ, pasnic şi crescător de găini. Kristin s-a adaptat mai greu deoarece prietenii şi afacerile o forţează să părăsească liniştitul refugiu. Uncommon James a cunoscut o explozie în vânzări după deschiderea magazinului iar personalul a ajuns de la 5 la 50 de persoane peste noapte. Această creştere a venit cu un cost iar Kristin trebuie să găsească o metodă de a colabora cu tot pesonalul, descoperind că trebuie să reorganizeze compania

1. Ce aşteptări să avem de la noul sezon din Very Cavallari?
KC: Acest sezon este mai intens. Am explorat situaţii mult mai vulnerabile şi personale sezonul acesta.

2. Care a fost cea mai mare provocare sezonul acesta?
KC: Este foarte dificil pentru mine să expun părţile vulnerabile ale companiei mele. Este încă la început de drum, nu avem nici doi ani pe piaţă şi suntem în plină dezvoltare, un aspect foarte important pentru mine.

3. Vom vedea persoane noi angajate în noul sezon?
KC: DA! Într-o companie în ascensiune apar feţe noi.

4. Expui publicului toate provocările pe care le aduce o nouă afacere. Crezi că este important să expui si momentele bune şi pe cele tensionate?
KC: Este! Pentru că expunem realitatea şi pentru că vrem să construim ceva durabil, iar atunci când ai astfel de ţeluri nu poţi să le atingi fără câteva piedici.

5. Care este cea mai importantă lecţie pe care ai învăţat-o de la deschiderea magazinului, în primul sezon?
KC: Că nu pot face totul singură şi că trebuie să  deleg. În lunile precente am angajat câţiva lideri remarcabili în compania mea, oameni pe care mă pot baza.

6. Ai proiecte noi?
KC: Voi prezenta showul Paradise Hotel pentru FOX, un proiect care mă încântă!

7. Conduci o companie, esti scriitoare, ai o familie mare, cum reuşeşti?
KC: Fac doar ce mă pasionează. Familia mea este mereu pe primul plan. Am descoperit echilibrul meu şi nu mă îndepărtez de el. Atâta timp căt avem o rutină, funcţionăm foarte bine.

8. Te-ai mutat din California în Nashville. Cum a fost adaptarea?
KC: De fapt, am locuit în Chicago înainte de Nashville, dar acest oraş mi-a placut de când l-am vizitat pentru prima oară, în urmă cu 9 ani. Jay şi cu mine eram hotărâţi să ne creştem aici copiii.

9. Celebritatea este benefică în afaceri sau a trebuit să lucrezi şi mai mult?
KC: Ambele! A deschis multe uşi, dar mereu a trebuit să demonstrez mai multe. Dar nu aş schimba nimic.

10. Simţi că mai ai ceva de demonstrate?
KC: Sigur! Dar asta simt eu, nu mi-o solicită nimeni.

11. Între a fi actriţă şi CEO, ce ai alege?
KC: CEO toată ziua! Îmi plac toate atribuţiile pe care le aduce compania mea şi cu bune şi cu rele.