INTERVIU. Kylie Jener: „Îmi plac lucrurile sentimentale, pentru că pe cele materiale mi le pot cumpăra singură”

De: Alexandra Necsoiu / 10.08.2017, 13:14
INTERVIU. Kylie Jener:
Pe 10 august Kylie Jener împlineşte 20 de ani. Se pare că petrecerea sa aniversară va fi cea mai relaxată de până acum!

E! News a stat de vorbă, în weekend, cu vedeta din Life of Kylie şi cu Jordyn Woods, prietena ei cea mai bună, pentru a afla detalii din culisele planurilor de aniversare ale lui Kylie, de joi, 10 august.

„De obicei, merg într-o excursie în fiecare an şi îmi place să fac ceva important şi special. Anul acesta, simt că voi fi înconjurată de familie”, ne-a spus Kylie, în exclusivitate. „Vreau doar să fiu înconjurată de rude şi de prieteni şi să fac ceva simpatic”.

„Cred că Jordyn a plănuit ceva”, a iscodit-o Erin Lim, de la E! News. „Are ea secretele ei”, a zâmbit Kylie. „Ştiu că a organizat ceva.”

Despre planurile pentru o petrecere pentru Kylie, Jordyn spune că „nu e greu să-i cumperi un cadou, dar e foarte greu să organizezi ceva pentru ea, pentru că îi place să fie extrem de implicată în orice situaţie şi îţi pune multe întrebări. Mereu îi spun «Calmează-te! Relaxează-te!» Ştii ce zic?”

Prin urmare, ce-şi doreşte Kylie?

„Un suport de bijuterii”, spune regina Lip Kit. „Am nevoie de ceva în care să îmi ţin bijuteriile. E un cadou la întâmplare, singurul la care mă pot gândi. În afară de asta, chiar nu vreau nimic. Nu-mi pasă. Fac activităţi caritabile de ziua mea şi îmi plac lucrurile sentimentale, pentru că pe cele materiale mi le pot cumpăra singură, de obicei. Nu prea îmi place să îmi cumpere alţii lucruri. Mi-ar plăcea mult o felicitare frumoasă şi atât”, a completat Kylie.

La doar 19 ani, Kylie Jenner pare să aibă totul: este celebră, bogată, frumoasă şi iubită. Dar Kylie are parte de mult mai multe decât lasă să se vadă din exterior. Urmăriţi noul program al televiziunii E!, Life of Kylie, care are premiera duminică, 13 august, la 21:00, numai la E!, pentru a pătrunde în viaţa profesională a lui Kylie – aceea de antreprenor, designer de modă, scriitoare, star de televiziune şi fashion icon – şi în cea personală, pentru a o urmări alături de prietena sa apropiată, Jordyn Woods.