Interviu LP, interpreta piesei “Lost on You”: “Asta ar fi un cadou perfect de ziua mea”

De: Cătălina Matei / 17.09.2016, 16:49
Interviu LP, interpreta piesei “Lost on You”: “Asta ar fi un cadou perfect de ziua mea
Artista momentului, LP (Laura Pergolizzi), care concerteaza la Bucuresti in cadrul Festivalului Full Moon, la Arenele Romane, a acordat site-ului One.ro un interviu.

– Esti in industria asta de mult timp si anul acesta ai dat lovitura cu piesa “Lost on You”. Esti in toate topurile si toata lumea iti apreciaza talentul. Cum e sa stii ca o multime de oameni din toata lumea sunt innebuniti dupa tine?

Este incredibil pentru ca mie mi-a placut intotdeauna sa fiu in contact cu oamenii, prin muzica mea. Stii, cateodata e greu, pentru ca daca spui ca esti actor sau cantaret, lumea iti spune “oh, deci vrei sa fii faimos” – dar asta e doar ceva care  deriva din alegerea pe care ai facut-o in cariera. Pentru mine, a fi muzician inseamna sa fii conectat cu oamenii prin intermediul a ceea ce iubesc sa fac, din punct de vedere artistic. Iar pentru mine, sa pot face asta, sa vad oamenii care se bucura de muzica mea, este un dar in sine. Sunt fericita ca o piesa pe care am scris-o intr-un moment mai dificil conteaza atat de mult pentru altii.

Citeste interviul integral aici!

Festivalul Full Moon Live: LP, în premieră în Bucureşti. Vezi programul complet! – VIDEO