Interviu Mandinga: „Noul nostru album aduce fericire”

Apropo.ro / 11.11.2008, 23:21
Aflati ce ne-au dezvaluit cei de la Mandinga despre noul lor album, dar si despre proiectele de viitor.

Trupa Mandinga a impartit in aceasta seara autografe fanilor, dupa ce pe data de 23 octombrie au lansat cel de-al patrulea album al lor, "Donde". In continuare veti vedea un interviu cu Alex (trompeta si voce), unul dintre componentii trupei.

Apropo: Care este mesajul pe care il transmiteti fanilor prin intermediul noului vostru album?

Alex, Mandinga: "Donde" transmite fericire. Toate melodiile au fost compuse cu dragoste, am muncit mult la album, aproximativ 8 luni. "Donde" este o piesa de dragoste cantata de Alejandro si compusa de Mandinga. Faptul ca toate piesele sunt compuse de noi, impreuna, este o noutate pe care o aduce acest album.

Apropo: Pentru ce piesa urmeaza sa filmati un nou videoclip?

Alex, Mandinga: Avem doua piese la care ne gandim: "Muevete" si "Chico Rico", dar deocamdata suntem nehotarati. Ambele piese sunt ritmate, asa ca va invitam sa intrati pe site-ul www.mandinga.ro pentru a ne spune parerea voastra si vom decide ulterior. Asa s-a intamplat si in cazul piesei "Donde". Am ales sa filmam clipul dupa ce am fost intr-o emisiune si am dat ocazia publicului sa voteze.

Lansarea Donde Lansarea Donde

 

Apropo: Ati primit oferte sa cantati si in alte tari. Unde v-a placut cel mai mult?

Alex, Mandinga: Cel mai mult ne place sa mergem la festivaluri de salsa. Acolo se aduna foarte multi dansatori profesionisti, trupe foarte bune de salsa, si in general afara este mai apreciat acest stil de muzica.

Apropo: Cum este publicul strain in comparatie cu cel din Romania?

Alex, Mandinga: Cunoscator. Afara se asculta mai mult salsa decat aici. Noi incercam sa educam publicul roman, sa adaugam cate putin salsa in fiecare piesa a noastra si poate se vor organiza festivaluri de gen, unde sa vina trupe mari de salsa si tot mai multi fani.

Apropo: "Donde" merge Mandinga in 2009?

Alex, Mandinga: Merge spre succes si performanta. Am investit foarte mult in Mandinga, de la bani, la sentimente si timp. Avem teluri inalte, speram sa cantam si in alte tari. De exemplu, piesa "Donde" a inceput sa fie difuzata la radio in Mexic, unde, de altfel, am fost invitati sa cantam de un manager important, care ne-a spus ca acolo sunt trupe mult mai slabe, dar foarte apreciate, si ca noi am avea un potential foarte mare. Desigur, nu vom parasi Romania, dar ne-ar face placere sa transmitem mesajul Mandinga si peste granite.

Apropo: Ce mesaj transmiteti cititorilor apropo.ro si fanilor Mandinga?

Alex, Mandinga: Merita sa veniti macar o data la concertele Mandinga. Acolo veti scapa de toate grijile pe care le aveti si veti invata sa fiti fericiti alaturi de noi.

Asculta "Donde", Mandinga

 Pentru ce piesa ti-ar placea sa vezi urmatorul videoclip Mandinga?

COMEDIA ELECTORALA ESTE DOAR LA APROPO.RO! CLICK AICI

COMEDIA ELECTORALA