INTERVIU: Miranda Kerr vorbește despre carieră și familie

De: Gabriela Voicu / 02.04.2012, 14:00
Supermodelul Miranda Kerr, unul dintre faimoșii "îngerași" de la Victoria's Secret, a acordat un interviu în care vorbește despre familie și carieră.

Este una dintre cele mai frumoase femei din lume și câștigă mai bine decât au visat mulți dintre noi, doar pentru că este atrăgătoare.

Vorbim despre supermodelul Miranda Kerr, iubita actorului Orlando Bloom, cu care are un baiețel.

Frumoasa australiancă i-a acordat un interviu jurnalistei Susan Hornik, in care a discutat despre efortul depus pentru a a arăta cât mai bine inaintea marelui spectacol anual Victoria’s Secret Fashion Show.

Miranda Kerr și Flynn (Foto: Hepta)

Cele mai dificile momente, spune Miranda, sunt cele în care trebuie sî își pună la punct accesoriile pentru show. Dacă se simte bine defilând doar în lenjerie intima, ea își face griji când vine vorba de peruca pe care este nevoită să o poarte pe catwalk, pentru a nu o pierde în timpul prezentarii.

Modelul în vârstă de 28 de ani a devenit mama în ianuarie 2011 și a stârnit invidia multor femei care au născut, după ce a pășit în lumina reflectoarelor suplă și sexy, după doar patru luni de când fiul ei, Flynn, venise pe lume.

Miranda a declarat apoi, pentru WHO Australia, că este mai încântată de formele ei de după naștere, pentru că este mai voluptoasă și mai sexy.

Miranda Kerr, Orlando Bloom și Flynn (Foto: Hepta)

Susan Hornik: Cum se simte familia ta?

Miranda Kerr: Excelent.

Susan Hornik: Ce vârstă are Flynn acum?

Miranda Kerr: 14 luni. Este adorabil.

Susan Hornik: Am citit undeva că după sarcină preferi să porți alte tipuri de costume de baie decât înainte.

Miranda Kerr: După sarcină m-am concentrat pe Pilates, pentru că am observat influența pozitivă asupra musculaturii pe care dorești să o soliciți. Consider că acest tip de exerciții sunt foarte benefice. Prefer, însă, aceleași costume de baie, de la bandeau, la boy shorts și string bikini.

Susan Hornik: Show-ul cărei trupe l-ai aștepta cu aceeași nerăbdare cu care aștepți să urci pe catwalk pentru a prezenta lenjerie intimă?

Miranda Kerr: The Electrolytes. Îmi place cum un bărbat și o femeie își cântă unul altuia, ei sunt foarte sexy.

Susan Hornik: Ce planuri ai pentru viitorul apropiat?

Miranda Kerr: Fac atât de multe lucruri… Am propriul brand de cosmetice pentru îngrijirea pielii, KORA Organics. Exportăm aceste produse din Australia în 180 de țări și se vând cu succes. Aștept, însă, ca brand-ul să devină și mai popular și să îl văd pe rafturile magazinelor din toată lumea. La asta lucrez în prezent, dar și la site-ul mărcii, pentru a-l face disponibil publicului în mai multe limbi.