Interviuri exclusive cu Trash Fashion si Robots in Disguise (UnderLondon Fest)

De: Dragos Tanase / 31.10.2008, 20:15
Citeste doua interviuri in exclusivitate cu trupele Trash Fashion si Robots in Disguise, cap de afis la UnderLondon Fest!

Atentie, inainte de a citi acest articol, participa la CONCURS si castiga invitatii duble la Festivalul UnderLondon 2008!

UnderLondon Fest 2008 are ca si capete de afis trupele britanice "Trash Fasion" si "Robots in Disguise".

Cele doua formatii au reusit sa vina mai aproape de fanii din Romania prin intermediul unor mini-interviuri, in exclusivitate pentru Apropo.ro, inaintea concertelor din tara noastra.

Trash Fashion

Apropo: De unde ideea de Trash Fashion? De la ce a pornit si pe seama cui va distrati purtand acest nume?

Trash Fashion: Initial ne-am numit F**K Fashion si am facut un brainstorming si am ajuns la concluzia ca este mai bine Trash F. pentru ca ne place sa facem mistouri de tot ce inseamna moda de azi. Asta in primul rand, dar exista si alte cateva personaje de care mai "glumim".

Apropo: Spuneti-ne ceva amuzant si secret pe care publicul nu-l cunoaste despre voi

TF: (rade). Amuzant si secret? Hmmmm, pai Manson nu ar consuma niciodata alcool, el prefera ceva soft: ceaiul verde. Bam Bam, bateristul, are o mare pasiune pentru pariurile sportive. Bam Bam este in stare sa isi dea toti banii pe asa ceva. Ce sa ii faci daca ii plac jocurile de noroc. (rade)

Apropo: Ce le transmiteti fanilor din Romania si acelora care vor veni dupa voi la Fabrica?

TF: We’re gonn’a rock your socks! (Fara comentarii)

Trash Fashion – "Mom and daddy":

 

 

Trash Fashion este o formatie londoneza, compusa din Jet Storm (voce, clape), Manson Storm (voce, chitara), Bam Bam (tobe) si Jimbo Ready (bass).

Trash Fashion, revelatia anului 2008, este o trupa de new-rave a dance-rock-ului underground din UK. Au fost alesi pentru a deschide concertul trupei Faithless din Birmingham.

In luna septembrie au lansat single-ul "Night of Error", de pe albumul omonim.

Noul single este considerat de Jet Storm o imbinare de influente muzicale ale anilor ’80 si pana in prezent.

Robots in Disguise

Apropo: Care a fost reactia publicului, la aparitia melodiei "The Sex Has Made Me Stupid", tinand cont si de videoclipul piesei.

Robots in Disguise: A avut mare succes si un impact puternic in randul fanilor, mai ales ca acum ei vin la concertele noastre cu tricouri imprimate cu mesajul "The Sex Has Made Me Stupid".

Apropo: Ce v-a determinat sa alegeti acest drum, muzica, si ce v-a inspirat in special?

RiD: (rade) Sincer, nu ne-a placut niciodata sa avem sef, sa mergem la serviciu sau sa ne imbracam “office”. Pe scena, suntem propriul nostru sef.

Apropo: Aveti un mesaj pentru fanii din Romania?

RiD: Da, sa se imbrace cool, sa se machieze in continuare “la greu” si sa urce cu noi pe scena.

Robots in Disguise – "The Sex Has Made Me Stupid":

 

 

Robots In Disguise este o trupa londoneza din zona electro-pop-punk si este compusa din doua tinere optimiste si energice: $ue Denim si D₤₤ Plume.

Formatia a debutat in anul 2000, iar primul album a fost lansat un an mai tarziu, purtand exact numele trupei.

Stilul lor nonconformist a fost bine primit de fani si de criticii muzicali, iar in 2005 “Robots in Disguise” a lansat albumul "Get RID!", iar anul trecut, in octombrie, duo-ul a revenit in forta cu single-ul "The Sex Has Made Me Stupid".

Trupa Robots in Disguise

Anul acesta au lansat al treilea album din cariera, "We’re in The Music Biz", care a fost inclus de revista NME in lista celor mai bune albume ale anului, "The Essential Albums of 2008".

Ne oprim deocamdata aici cu vorba si asteptam sa vedem fapte, pe scenele din Bucuresti si Timisoara.

UnderLondon Fest 2008 are loc in zilele de 13 noiembrie, in Club Fabrica din Bucuresti, respectiv Setup Venue din Timisoara, in data de 14 noiembrie.

Biletele costa 20 de lei in pre-sale si pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau online de pe myticket.ro, urmand ca in seara evenimentului, la intrare, acestea sa poata fi achizitionate cu 25 de lei.

Posterul evenimentului