Interzis de la medic! Fără murături, drob, vin roşu şi fructe pentru Julia Jianu

Apropo.ro / 12.04.2012, 10:22
Interzis de la medic! Fără murături, drob, vin roşu şi fructe pentru Julia Jianu
Cântăreaţa Julia Jianu se mândreşte de câteva luni cu o dantură de invidiat şi un zâmbet perfect, de 6.000 de euro.

Cea care are grijă de imaginea impecabilă a vedetei, atunci când vine vorba de estetică dentară este Dr. Cora – Lucia Buzoianu. Julia face vizite dese la „atelierul de zambete” SmileArtist, acolo unde primeşte mereu sfaturi utile cu privire la îngrijirea danturii, căci un zâmbet frumos şi sănătos este cea mai bună carte de vizită pentru fiecare dintre noi. Şi pentru că se apropie Sărbătoarea Paştelui, artista a mai vizitat o dată clinica de estetică dentară, acolo unde se simte deja ca la ea acasă, pentru a primi ultimele indicaţii de la medicul său.

N-are voie bomboane şi fructe de pădure

Julia trebuie să aibă astfel grijă la alimentaţia de Paşte, căci orice i-ar putea dăuna zâmbetului său atât de alb şi impecabil.

„Sănătatea dinţilor şi a gingiilor este influenţată radical de tipul alimentelor consumate. Există mâncare care îţi îngrijeşte dinţii, după cum există alimente dăunătoare sănătăţii orale. Pentru că am muncit mult ca Julia Jianu să obţină un zâmbet invidiat de toată lumea, i-am recomandat ca de Paşte să nu abuzeze de mâncare şi să se abţină de la pâine albă, drob, murături, dar şi de la fructele de pădure, preferatele ei, bomboane, vinul roşu, sosul de soia, cafea şi ceai, care afectează dinţii şi duc la îngălbenirea lor!”, spune Dr. Cora – Lucia Buzoianu.

Julia Jianu„In schimb, i-am recomandat alimentele bogate în Vitamina C, altele decât citricele, care sunt ideale pentru sănătatea dinţilor, poate mânca brânză tare, bogată în fosfaţi, substanţe care ajută la neutralizarea acizilor, responsabili de erodarea smalţului dinţilor, nuci – care sunt sărace în zahăr şi bogate în nutrientţii fortifianţi, calciu şi magneziu, minerale care oferă rezistenţa dinţilor, morcovi, mere, ţelină, broccoli şi varză crude, după bunul plac!”, a mai adăugat medicul stomatolog preferat al cântăreţei Julia Jianu.