Intii distractia, apoi votul

Apropo.ro / 20.12.2001, 07:54
Intii distractia, apoi votul
Aproape 200 de invitati au petrecut aseara la banchetul organizat de FRF, iar azi îl vor alege din nou pe Mircea Sandu în fruntea Federatiei Toata lumea fotbalului românesc s-a strîns ieri seara la Sala Polivalenta a hotelului Parc. Mai putin boss-ul Ligii, Dumitru Dragomir, retinut acasa


Aproape 200 de invitati au petrecut aseara la banchetul organizat de FRF, iar azi îl vor alege din nou pe Mircea Sandu în fruntea Federatiei

Toata lumea fotbalului românesc s-a strîns ieri seara la Sala Polivalenta a hotelului Parc. Mai putin boss-ul Ligii, Dumitru Dragomir, retinut acasa din cauza unor probleme de sanatate. Voie buna, antren, mese lungi ca la botez.

Înainte de speech-ul lui Mircea Sandu, presedintii au ascultat colindele corului Axios al Facultatii de Teologie. Craciunul se apropie, însa problemele arzatoare ale fotbalului nu pot fi amînate, asa ca bisericutele puteau fi vazute la tot pasul. Masa cea mai grea a fost reprezentata de Jean Padureanu, Gheorghe Stefan, Romica Pascu si Cristi Borcea.

Vasile Siman si Paul Cazan au preferat compania fostului secund al „nationalei”, Gabi Balint. Nicolae Grigorescu si colaboratorii sai au populat si ei restaurantul. Constinciosi, reprezentantii Asociatiilor Judetene de Fotbal au lasat deoparte aperitivele si s-au apucat sa studieze dosarele primite de la Georgiu Gingaras, ministrul tineretului si Sportului. Vazîndu-i Sandu a spus cu umor: „Cine tine la sprit sa bea, cine nu, sa mearga în camere sa studieze dosarele pentru a fi pregatit la Adunare”.
Sursa: www.prosport.ro