„Întinerirea” testiculelor, cel mai nou trend la Hollywood

De: Gabriela Voicu / 12.06.2013, 16:00
Actorul George Clooney a glumit recent spunând că singura operație estetică pe care și-a făcut-o a fost pentru întinderea scrotului. Ce nu știau mulți este că această procedură chiar există!

Actorul George Clooney a glumit recent spunând că singura operație estetică pe care și-a făcut-o a fost pentru întinderea scrotului.

„Nu mi-am corectat niciodată ridurile de lângă ochi, dar am cheltuit mult pentru a-mi întinde pielea de pe testicule. Nu-mi plăceau ridurile de acolo”, a declarat actorul.

Unii fani au luat totuși această declarație în serios, după ce au descoperit că o astfel de procedură chiar există. Intervenția cu laser îndepărtează părul, netezește scrotul și îi corectează culoarea.

Numită „Tighten the Tackle”, această procedură a fost introdusă de asistenta Jamie, o vedetă TV din SUA, la salonul său de lux din Santa Monica, numit Beauty Park. De anul trecut, aici este disponibil și serviciul „Male Laser Lift”, care costă 575 de dolari. Detaliile sunt disponibile pe beautyparkspa.com.

Asistenta Jamie

Experta în înfrumusețare nu a dezvăluit ce vedete apelează la ea pentru a-și întineri testiculele, dar a spus că această intervenție are foarte mare succes.

Îndepărtarea părului de pe testicule este un proces care durează circa 45 de minute, iar corectarea culorii și strâmtarea acestora durează alte 25 de minute. Efectul ține până la o lună, fiind recomandate șase ședințe.

Intervenția „Tighten the Tackle” era disponibilă până acum sub denumirile „Ball Ironing”, „Go Nuts” și „Laser Polish The Crown Jewels”.